Luchseminarium om proaktv stresshantering

Arrangör HittaBalansen
Tid 2018-04-25 11:3013:00
Plats Leia Företagshotell Storgatan 43, Umeå
Luchseminarium om proaktv stresshantering
 

Under ett gratis lunchseminarium informerar vi om hur ett verksamhetsanpassat och strukturerat arbete runt stress skulle kunna se ut hos just dig, om du väljer att arbeta tillsammans med Hitta Balansen.
Vi informerar om hur vi arbetar och tänker och de fördelar ett förebyggande, proaktivt arbete runt stressen har. Bl.a.
- Ni har tid att förbereda er väl och äger initiativet.
- Ni kan prioritera med utgångspunkt från era behov och möjligheter
- Era pengar används effektivt och åtgärderna genomföras när resurserna tillåter.
Vi bjuder på soppa, smörgås och kaffe , berättar om vårt arbetssätt och svarar på dina frågor. Under lunchen berättar vi om workshops, workshopsserier och årsabonnemanget "Steget före" - ett sätt att ha koll på sin arbetsmiljö runt stress och kränkande särbehandling (AFS 2015:4).
För att kunna hantera stressen måste man först veta vilka varningssignaler som man ska vara uppmärksam på. Det är också viktigt att känna till vad som stressar. Har man den kunskapen, kan man sedan använda sig av de strategier som passar bäst vid det specifika tillfället.
Eftersom vi arbetar med grupper upp till 20 personer blir kostnaden per individ bara är en bråkdel av vad det kostar för en arbetsgivare om någon anställd blir sjukskriven för stressrelaterad sjukdom.
Verksamhetsanpassning är vårt ledord - vi har vårt arbetssätt, men vi anpassar oss alltid efter kundens behov och förutsättningar.