Lotteri_ Euronäsdagen

Arrangör Handelsplats Höganäs
Tid 2024-04-30 14:0019:00
Lotteri_ Euronäsdagen
 

Euronäsdagen syftar till att uppmärksamma vår lokala handel här på Kullahalvön och Handelsplats Höganäs (HHEF) arrangerar årligen detta evenemang på uppdrag av kommunstyrelsen i Höganäs kommun. 


Den 4 maj händer det massor av aktiviteter i vår stadskärna och närliggande handelsplatser och Höganäs kommun säljer Euronäs till ett reducerat pris. 

För att uppmuntra Höganäsarna att köpa Euronäs denna dagen, kommer  HHEF att ordna ett lotteri. En lott per köp av Euronäs. 

Ni som mottagare av Euronäsen har alla möjlighet att bidra till detta genom att anmäla ert bidrag till lotteriet. Det gör ni via anmälningsformuläret nedan. 

Samtliga bidrag behöver vara till ett värde av 300 kr och uppåt. 
En lunch för två, en vinprovning, ett presentkort, en bukett, ett smycke, en chokladask, fotoförstoring, keramik eller vad som nu passar. Vi tar sedan en kontakt med er för att ordna med det praktiska. Givetvis kommer alla som är med och bidrar att synas i den marknadsföring som går ut. 

Vi hoppas ni är många som vill vara med och bidra på detta sättet och att vi tillsammans uppmärksammar Euronäsen och vår lokala handel. 

För frågor/funderingar, kontakta Sofie Oldfield, centrumutvecklare.