Svensk Planglasförenings Årsmöte på Hotel Torekov

Arrangör Svensk Planglasförening
Tid 2024-05-23 09:302024-05-24 09:00
Plats Hotel Torekov, Torekov Bjärehalvön
Välj antal personer som deltager
 

Kallelse/Inbjudan till årsmöte 2024!

Välkommen till föreningens årsmöte torsdagen den 23 maj 2024 på Hotell Torekov, Torekov!

Årsmötet startar kl.10.00 med föreningsstämma. Kaffe, te och smörgås serveras från 9.30.


Temat för vårens planglasmöte är det säkerhetspolitiska läget och hur detta kan påverka oss som individer, företag och bransch. Sverige är nu medlemmar i NATO och i debatten hörs röster kring hur Sveriges motståndskraft behöver stärkas på flera fronter då nya och andra typer av hot blir verklighet. Inte minst nås vi av nyheter att olika företag, organisationer och myndigheter drabbas av skadliga IT-attacker. Dagens informationsflöde är massiv och effektiv men hur kan man veta vad som är sant eller ”fake news”?  Vi får möjlighet att lyssna på föredrag från flera sakkunniga med olika samhällsperspektiv, och avslutar med en paneldebatt!


Föreningens projekt är såklart på agendan liksom presentation av branschstatistik. Vi kan utlova en inspirerande och intressant dag tillsammans!


Vårmötets aktivitet kommer vara en aktivitet för alla.
Dagen avslutas med sedvanlig gemensam middag.

Onsdagen den 22 maj spelas den prestigefyllda golftävlingen på en bana som informeras om senare för de som önskar, deltagande vid detta anmäls samtidigt som Ni anmäler er till årsmötet. För att kunna planera och boka rätt antal rum, och undvika avbokningskostnader,
ber vi er anmäla er senast den 19 april 2024. 


Välkomna!

Stina Wollenius
Svensk Planglasförening