Från säljskygg till säljtrygg med Ulla-Lisa Thordén

Arrangör Go Business
Tid 2024-05-15 12:0013:00
Plats Zoom, Online
Anmälan till "Från säljskygg till säljtrygg"
 

✨Vill du boosta ditt sälj? Välkommen på en digital lunchföreläsning med säljcoachen Ulla Lisa Thordén "Kundkommunikation - från säljskygg till säljtrygg"✨


Med glimten i ögat och stor respekt för allas vårt motstånd att uppfattas som ”krängare", ger Ulla-Lisa nya infallsvinklar och praktiska tips hur du attraherar fler affärer genom proaktiv kundkommunikation. I raskt tempo får du kunskap, inspiration, konkreta tips, skratt och aha- upplevelser, allt för att göra varje dag till en bättre dag för både dig och dina kunder i din roll som entreprenör. 


Hon utmanar gamla sanningar om säljandet på ett överraskande sätt genom att avdramatisera det dagliga säljhantverket så att det blir mer aktivt, lustfyllt och lönsamt genom VIVA!-modellen (ur hennes senaste bok  ”Möt kunden öga mot öga - nyckeln till lönsamma uppdrag genom VIVA!-modellen”). 


⏰NÄR & VAR: Onsdag 15 maj kl. 12.00-13.00 via Zoom


Ulla-Lisa Thordén är en av Sveriges mest uppskattade säljcoacher på listan hos www.saleseffect.se och succéförfattare till 7 böcker. Hon har under åren peppat tiotusentals entreprenörer och specialister till ett mindset där humor och nyfikenhet är grunden till lyckad kundkommunikation och ökad lönsamhet!


OM GO BUSINESS

Go Business vill göra det möjligt för fler att jobba med sin passion här, i norra Sverige. Vi vill supporta idéer, stärka entreprenörskap och väcka intresse för företagande. Sedan starten har Go Business stöttat drygt 500 entreprenörer och av dessa är det 4 av 5 som fortfarande driver eget. Allt sker heldigitalt så du kan delta oavsett bostadsort.