Information om ny batterifabrik i Skellefteå

Arrangör Arbetsförmedlingen och Northvolt
Tid 2019-08-20 10:0016:00
Plats Arbetsförmedlingen Centrum, Nordhemsgatan 12, Göteborg, sal 101, Göteborg
Information om ny batterifabrik i Skellefteå
 

Ny Batterifabrik i Skellefteå - 2500 nya jobb!

Northvolt, ett nystartat batteritillverkningsföretag med stort fokus på hållbarhet, etablerar nu en fabrik i Skellefteå. Fram till 2025 kommer drygt 2500 nya jobb att skapas. De flesta jobben kommer att vara inom produktion, men även roller inom underhåll, kvalitetssäkring, logistik, processutveckling, säkerhet och HR med mera kommer att behövas.

Tisdagen den 20 augusti mellan kl. 10-16 besöker Northvolt Arbetsförmedlingen Centrum i Göteborg för att berätta om etableringen och de framtida möjligheterna som kommer att finnas i samband med fabrikens etablering. Det är Öppet Hus så det går komma när man vill under tiden.

Northvolt genomför nu också en undersökning för att förstå viljan att flytta och/eller utbilda sig för att få ett jobb. Genom undersökningen ges möjlighet att registrera sitt intresse för ett jobb på Northvolt. Detta görs genom att du fyller i din kompetensprofil i enkäten via denna länk: https://northvolt.com/survey/ 

Registreringen medför att man kan få tips på relevanta utbildningar eller jobb att söka.

Det kommer också att finnas möjlighet att prata mer med Northvolt under kortare speedintervjuer samt få svar på eventuella frågor om enkäten.

Alla är välkomna, oavsett språkkunskaper, bakgrund eller tidigare erfarenhet!

Tryck på boka till vänster så vi vet hur många som kommer. Man måste inte vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att komma på träffen så intresserade vänner och familj är välkomna!