Rekryteringsutbildning till fastighetsskötare

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2019-09-09 10:0010:00
Plats Arbetsförmedlingen Solna Englundavägen 13, Solna Businesspark , Solna

Eventet stängt för nya bokningar


Vill du utbilda dig till fastighetsskötare med stor chans till anställning ?

Eftersom det råder stor brist på utbildade fastighetsskötare så har du nu möjlighet att genom Arbetsförmedlingen få delta i en rekryteringsutbildning med stora möjligheter till arbete efteråt inom fastighetsbranschen.

Rekryteringsutbildningen startar i september och pågår under 44 veckor, varav 10 veckors praktik hos bostadsbolagen Familjebostäder, Stockholmshem och Svenska Bostäder.


Låter utbildningen intressant?

För att trivas i branschen krävs att du är händig, självgående, strukturerad och serviceinriktad. Arbetet innebär daglig tillsyn och skötsel av fastigheternas yttre och inre miljö. Skapa och behålla goda kundrelationer samt trivsel och trygghet för hyresgästerna.

Krav:

-B-körkort för manuell växellåda

-Gymnasiekompetens

-Behärska svenska språket i både tal och skrift

-God fysik (Du kommer att gå, stå och till viss del lyfta tunga saker)


Fastighetsbranschens utbildningsnämnd finns på plats för att informera om branschen och vilka utvecklingsmöjligheter du har framför dig. För att bli antagen till utbildningen kommer du bli intervjuad efter informationsmötet. Om du går vidare i processen får du möjlighet att träffa representanter för bostadsbolagen; Familjebostäder, Stockholmshem och Svenska Bostäder i nästa steg.

Ta med ditt CV, personligt brev och körkort till informationsträffen den 9 september kl 10:00 ( kom i tid) 

OBS föranmälan krävs! ( se anmälningslänk till vänster)   

Välkommen till informationsträffen!

OBS! Om du har en pågående aktivitet eller praktik i jobb-och utvecklingsgarantin kan du bortse från inbjudan förutom om du deltar i stöd och matchning.Vill du veta mer om Fastighetsbranschen?

Besök hemsidan: www.jobba-i-fastighetsbranschen.se