Matbokning PAX Bryggpub

Arrangör Pax Brygghus AB
Tid 2019-01-25 17:002019-06-28 22:00
Plats Pax Brygghus, Stuterivägen 2, 247 47 Flyinge
Fullbokad
ÖLMÄSSA Göteborg stängt 12 april
Platser kvar: 0
 
Fullbokad
LÅNGFREDAG stängt 19 april
Platser kvar: 0
 
Matbokning 26 april
Platser kvar: 35
 
Matbokning 3 maj
Platser kvar: 35
 
Matbokning 10 maj
Platser kvar: 35
 
Matbokning 17 maj
Platser kvar: 35
 

Välkommen till
Pax Bryggpub


Bryggpuben öppen på fredagar

Kl 17 öppnar vi kranarna och serverar smakprov på både gamla och nya ölsorter. Under våren är flera helt nya ölsorter inplanerade. Vi lovar något nytt varje månad utöver vårt vanliga sortiment.

Förbokning behövs enbart om du vill ha mat. 

För den som vill dricka gott utan alkohol finns vår storsäljande lättöl #paxauriga och en hel mängd välsmakande alkoholfria drycker. 

Från kl 18 serverar vi mat till den som förbokat. Kockarna på Linnérs Mat i grannbyn står för matlagningen i förväg, sen fixar vi det sista på plats.  

Vill du titta in för att prova öl eller ta nåt annat att dricka behövs ingen förbokning, det är bara att dyka upp.
 

Pax Fredagsgott
Vi publicerar menyn några veckor framåt i tiden. Det går bra att boka plats även längre fram för den som inte måste se menyn först. 


Vi har inte hunnit fixa menyn efter påsk, men håll ut. Den kommer!


150 kr per person 

Vi löser galant vegetarisk alternativ, allergier och liknande - men glöm inte uppge det i bokningen. Vi har inget fullständigt restaurangkök på Pax och behöver informationen senast två dagar i förväg i förväg för att erbjuda er rätt mat och bästa upplevelse.

Det innebär också att all mat är förberedd i förväg. Vi behöver därför debitera en sk noshow-avgift för matplatser som inte avbokats minst 48 timmar i förväg. Det gäller självklart inte om vi fyller platserna med andra gäster. 

Våra minsta bord har fyra platser vilket innebär att små sällskap kan få dela bord med andra gäster om det blir fullt.

Resa till Pax

Skånetrafiken kör bussar som stannar strax utanför dörren, sök på hållplats "Flyinge Posten". Stadsnära landsbygd betyder dock att det är klokt att studera tidtabellen, det är rätt långt mellan avgångarna. Sista bussen från Flyinge går 21.01.   

Man kan också anlita vårt lokala taxibolag och åka till hållplats "Gårdstånga trafikplats" där bussarna går ofta till Malmö, Lund och Hörby, Kristianstad.


Varmt välkomna till PAX!
Calle och Marika Sjöström