Café Normsken – Nätverkande

Arrangör Sundsvalls kommun
Tid 2019-12-04 07:3009:00
Plats Unga Magasinet, Sundsvall
Café Normsken – Nätverkande
 

Vi vill gärna skapa ett nätverk för alla som håller på eller vill börja arbeta för en normförflyttning. Syftet är att hitta möjligheter till samarbeten, prata om gemensamma problem och hjälpa varandra framåt. Det här caféet kommer att handla om det.

Afternoon tea
Vi presenterar Afternoon tea som är en modell för nätverkande. Modellen innehåller:

  • Inspiration på valt tema för nätverksträffen
  • Workshop för att skapa idéer kring temat
  • Gemensamt skapa temat för nästa träff

Lena Schmidt - Samhällsbyggarna
Lena är samhällsentreprenören som fungerar som en playmaker eller spelfördelare. Hon läser av och känner in ”spelet” och kombinerar detta med struktur, strategi och samverkan. Dessutom lägger hon till handling, mod och en stor portion humor.
Lena har mångårig erfarenhet av nätverkande med näringslivet, myndigheter, föreningar och civilsamhället. Ärlighet är ett av Lenas ledord och du kommer att få ta del av hennes erfarenheter från både lyckade och misslyckade projekt och samarbeten som hon drivit och genomfört.

Heta stolen
Här får du chansen att ställa dina frågor om nätverkande till Lena Schmidt när hon sitter i ”Heta stolen”. Lena gillar frågor som hettar till och hon väjer inte för utmaningar.

Målgrupp: Kommunala tjänstepersoner, politiker, polis, räddningstjänst, samfund, föreningar, idrottsföreningar, studieförbund, civilsamhället och alla som är intresserade av normförändring.

Anmälan senast 2 december kl 12.00

Vi bjuder på kaffe eller te. Välj om du vill ha en enkel ostsmörgås eller inte. Den bjuder vi också på.

Hjärtligt välkomna!