MIX frukost 31 Maj

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2024-05-31 07:0009:00
Plats Clarion Hotel Winn, Gävle
Medlem
 
Gäst
 

Ingenting börjar med resultat – allting börjar med människor!

I en värld av ständiga förändringar använder många företag idag fortfarande en mer än 100 år gammal managementmodell (Employment) som bygger på ett linjärt tänkande, där effektiviteten handlar om att göra mer av samma sak, snabbare och till lägre kostnad. Den modellen tar liten eller i värsta fall ingen hänsyn till människorna och engagemanget i Sverige är inte högre än runt tjugo procent. 

Hur kan du som ledare ta fram den inneboende kraften som finns i varje person och team där fler känner ett högre engagemang?

Kom och lyssna på Jesper Ek som kommer att prata om hans och Tommy Lundbergs bok ”Emplayment”, en ny ledarskapsfilosofi som frigör engagemang, energi och ökar effekten av det ni gör tillsammans, på jobbet och i livet. 

Jesper Ek har en gedigen bakgrund som chef och ledare i internationella företag som Pharmacia, Biovitrum och Roche. Idag är han föreläsare och coach och är bland annat certifierad ”utmärkt talare” i DI/Close Chefsnätverk och en återkommande föreläsare vid London Business School. 

Det visste ni inte:

Emplayment är en modell för ledarskap, men den fungerar lika bra på alla typer av ”skap” här i livet. Som tex äktenskap, vänskap eller föräldraskap. För er som kommer och lyssnar kommer Jesper att även dela med sig av hur Emplayment filosofin fungerar för oss som har barn i skolan.