Digital marknadsföring

Arrangör Tillväxt Syd
Tid 2019-09-18 08:0010:00
Plats Teleservice Industrigatan 14, 271 39 Ystad, Ystad
Digital marknadsföring
 

En inspirerande föreläsning om trender och möjligheter med att marknadsföra sig i digitala kanaler. Vad funkar, och varför? Vi ger dig de senaste siffrorna och den senaste analysen. Vilka digitala kanaler används och varför?

Vi guidar dig igenom de vanligaste “buzz”-orden och hjälper dig förstå vad de innebär och hur ni kan arbeta med dem.

Du kommer att få konkreta handfasta tips på hur du kan gå vidare och själv skapa en enkel strategi och du kommer att få med dig exempel och inspiration på hur andra har gjort.

Om Leif Kajrup

Leif Kajrup har arbetar i kommunikationsbranschen i över 25 år och började sin karriär i ett av världens största reklambyrånätverk. De senaste 15 åren har Leif haft fokus på digital marknadsföring och hur man kan bygga och vårda varumärke men en digital närvaro. Leif har arbetat med både små och stora företag, privata och offentliga samt har även under en period arbetat som marknadschef. 

Leif driver idag en kommunikationsbyrå där han erbjuder strategi, rådgivning och inspiration inom digital kommunikation och sociala medier, samtidigt som han driver en webbyrå. Han är grundare och initiativtagare till Social Media Com Skåne, en intresseorganisation som under ca 10 års tid träffades en gång i månaden och för att samtala om sociala medier i en eller annan form.