Skapa mindre stress - Föreläsning med Therese Renåker

Arrangör In the Pink
Tid 2017-09-07 18:3021:00
Plats Rälsplatsen 3, Glasvasen vid Centralstationen., malmo
Föreläsning
350 kr
Poké Bowl med vildfångad lax
135 kr
Poké Bowl med marinerad shiitake svamp
135 kr

Skapa mindre stress i livet – en föreläsning om vad stress egentligen är, hur det påverkar oss fysiologiskt och mentalt, vad som orsakar stress och hur vi kan skapa mindre av denna stress i våra liv. En ögonöppnare för djupare förståelse som inspirerar till förändring.
Om föreläsaren och en stor bonus 
Therese Renåker är en omtyckt föreläsare, bloggare och tidigare lärare vid Paleo Institute i Stockholm. Genom åren har hon hjälpt människor med värk, utmattning, viktproblem, humörsvängningar, magbekymmer och hormonella obalanser. Detta genom kloka val till tallriken men även insikter om livet självt. 
I pausen får du en stor bonus! Då träffar du nämligen en annan välrenommerad gäst, matskribenten, bloggaren och kokboksförfattaren Birgitta Höglund. Birgitta berättar lite om sin hälsoresa och bjuder på något gott ur Wonderbag och frökex av eget recept från Huså Bröd. 
Ta tillfället i akt och njut av en god middag innan föreläsningen; förbeställ vår populärar Poké Bowl, antingen med vildfångad lax eller marinerad shiitake svamp till priset av 135 SEK
Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.