Välkommen till klubbträff på Scratch Golf söndag 28/4!

Arrangör Björklidens Golfklubb
Tid 2024-04-28 16:0019:00
Plats Scratch Golf, Ekbacksvägen 32 Bromma, Stockholm
Klubbkväll på Scratch Golf
50 kr

Inomhussäsongen är nära slutet och säsongen utomhus är äntligen här. Det ska vi fira och därför är du varmt välkommen söndagen den 28/4, till en klubbkväll med Björklidens GK på Scratch Golf, Ekbacksvägen 32 i Bromma.

Från kl 16.00 bjuder klubben på kaffe & smörgås och förfriskningar. För de som är sugna är det fritt att träna på golfsimulatorerna och för de som vill tävla finns möjlighet att delta i en putt- och en närmast pinntävling, givetvis belönas några goda insatser. Dessutom finns även en möjlighet att ta med och sälja & köpa begagnad golfutrustning. Så har du några klubbor eller bagar eller andra golfprylar som du inte längre har bruk för så ta gärna med dem så kanske du gör någon annan glad. Det finns goda möjligheter att prova utrustningen om du är spekulant på något. Alla medlemmar spelar fritt i golfsimulatorerna mellan 16.00 och 19.00. 

 
Under kvällen ges en information om klubbens tävlingar, träningar, aktiviteter och andra nyheter för golfsäsongen 2024. Klubbkvällen avslutas ca: kl 19.00. Allt detta för endast 50:-. Anmäl och betala här på sidan senast 26/4.

Välkommen!
Björklidens Golfklubb