Öka dina chanser att få EU finansiering när du går ut på en internationell marknad, 23 mars i Sundsvall!

Arrangör EUSME Supportkontoret Sverige
Tid 2017-03-23 11:0015:00
Plats Almi Mitt, Fredsgatan 3, Sundsvall
Standardbiljett
Platser kvar: 12
 

SME Instrument är ett bidrag på upp till 70% från EU som går att söka när det är dags att gå ut på en internationell marknad med en innovation från ett litet eller medelstort företag.

Den 23 mars arrangerar Sveriges EU SME Supportkontor en halvdags kostnadsfri skrivarverkstad i Sundsvall för dig som känner till SME Instrument initialt och bestämt dig för att ansöka om det senast den 3 maj eller 6 september 2017. http://ec.europa.eu/easme/en/horizons-2020-sme-instrument.

Fokus för skrivarverkstaden ligger på att sätta din innovation i ett sammanhang och se till att du kommunicerar den så optimalt som möjligt i en finansieringsansökan. Vi kommer att beskriva hela ansökningsprocessen, från start till färdig ansökan, eftersom en bra och välskriven ansökan ökar chansen till finansiering. 
Program
Kort om SME Instrument – syfte, bakgrund och villkor
Arbetsprocessen från idé till färdig ansökan; 
o Impact
o Excellence 
o Implementation
o Abstract
o Layout och språk
Vi bjuder på lättare lunch. Datum: 23 mars 2017 kl 11.00-15.00

Plats: Quality Hotell Esplanaden 29, Sundsvall Anmäl dig senast 21 mars.  Notera att antalet platser är begränsat till 12 personer(max 2 personer/finansieringsansökan) för att en bra dialog skall kunna hållas.
 
Hjärtligt välkommen/ Karl-Erik Johansson, karl-erik.johansson@uminovainnovation.se