Utforska barns behov och ge näring till självkänslan-Stockholm

Arrangör Familjecoachen Maria Klein
Tid 2016-11-21 18:30
Plats Stadsgården 10, Stockholm
Enskild biljett
250 kr
Parbiljett 2 för 400 kr
400 kr
Kompisbiljett 4 för 750 kr
750 kr

Föreläsningen pågår mellan 18.30-20.30. fika serveras mellan 18.00-18.30. " Utforska barns behov och ge näring till självkänslan" är en föreläsning som passar alla som möter barn i sin vardag. Tillsammans med Familjecoachen Maria Klein och ett gäng andra vuxna skapas möjligheter av det som tidigare setts som problem. För när barn försöker tillgodose sina behov blir det inte alltid på sätt som vi uppskattar. Tillsammans försöker vi finna behoven bakom beteendet och hitta lösningarna. Fokus ligger på att skapa berikande relationer utifrån ömsesidig respekt där barnet blir sedd, hörd, bekräftad, respekterad och tagen på allvar.

Varken belönings-eller bestraffningssystem kommer att förmedlas. 

Föreläsningen kommer att hållas på restaurangen Carinas kök. Möjlighet finns att förbeställa wraps med kyckling curry för 65 kr. Maila mig innan den 17 november.  

Föreläsningen startar 18.30 men det finns möjlighet att komma 18.00 för en kopp kaffe/thé och en kaka som ingår i priset. 

Bokningen är bindande men inte personlig. Du kan vid förhinder överlåta biljetten till en vän. Om föreläsningen ställs in betalas hela avgiften tillbaka.

Är ni ett sällskap större än fyra kan ni höra av er så fixar jag rabatt även för femte, sjätte och så vidare. info@mariaklein.se

Återkoppling från förra gången jag var i Stockholm: "Tack, Maria för en mycket insiktsfull, klok, ärlig och inspirerande föreläsning! Du förmedlar med stor inlevelse och passion! Gillar skarpt att du bjuder på så många egna erfarenheter, på gott och ont. Det gör du med mycket humor och utan pekpinnar! Häftigt att vi i publiken fick känna på hur det är att vara i ett barns sits i olika situationer. Det gav mig många aha-upplevelser! Rekommenderar denna föreläsning till ALLA som har med barn att göra!"