Learning is the shit 2015

Arrangör Cela
Tid 2015-06-15 08:3017:00
Plats Ronneby Brunnspark, Ronneby

Eventet stängt för nya bokningar

Nu är det fullt!

Vi stänger anmälningarna för 2015 och hälsar dig som ännu inte anmält dig välkommen nästa år!

Har du några frågor? Maila till anna.soderberg@ronneby.se

Ha en underbar sommar!

Välkommen till Learning is the shit 
- årets mest användbara upplevelse om lärande!

Programmet är klart och vi lovar en härlig dag full med upplevelser, Micke Gunnarsson håller ihop dagen och står för både entré och sorti. Vi har fantastiska föreläsare och konkreta workshops. 

Vad sägs om Micke Hermansson - Grej of the Day? Läraren från Umeå som med sina mikrolektioner med makroeffekt bidragit till att över 17 000 pedagoger delar lektionsupplägg och inspirerar varandra via sociala medier. 

Vi välkomnar också fenomenet Mathivation som genom kreativa metoder ökar elevernas självförtroende och motivation i matematik. De stärker pedagogernas roll som ledare och inspiratörer, skolan skapar sin egen lärandekultur. Mathivation har verkat i 140 städer i 22 länder och nu kommer de till Ronneby Brunnspark!

Frida Gustafsson Wennö, VD på TÄNK OM kommer att prata om konkreta och kreativa sätt att arbeta med lärande och skolutveckling. Hon inspirerar och utmanar oss att tänka nytt och göra skillnad för våra barn och ungdomar.

Du kommer också kunna välja mellan praktiska workshops om entreprenöriellt lärande, Mathivation, kompensatoriska appar, Grej of the day, barn i balans, makey makey, creatables och en massa annat kul.

Hela programmet finns på www.learningistheshit.se och vi uppdaterar också på https://www.facebook.com/learningistheshit.  

Antalet platser är begränsat, för 790 kr (ex moms) per person får du en fullproppad dag med äventyr, nya erfarenheter, god mat och fika, vackra omgivningar och kanske en och annan gräsfläck...

Grupprabatt 690 kr per person (minst 10 personer). Gruppanmälan görs till anna.soderberg@ronneby.se.

Din anmälan är bindande men det går fint att överlåta den till någon annan. Ring Anna på 0457 618807 om du har några frågor.

Varmt och innerligt välkommen!