Meramedia Akademi i samarbete med Berghs

Arrangör Meramedia
Tid 2019-09-10 09:002019-09-11 16:30
Plats Kyrkogatan 16, Luleå
Anmälan till Projektledning
 

En skicklig projektledare får projekt att flyta och gör uppdragen framgångsrika. Men hur tar man projekt genom olika faser? Vad ska en vass projektplan innehålla? Vilka är de bästa tipsen och verktygen?

Under två heldagar fokuserar vi på grundläggande kunskaper i projektledning. Du får inblick i digitala projektverktyg, riskanalys, projektorganisationen samt planering och genomförande. Du får träna på att göra en projektplan som presenteras skriftligt och muntligt i slutet av kursen.

Kursen är branschneutral och riktar sig till dig som är relativt ny eller vill bli projektledare.  Detta är en praktiskt inriktad utbildning med både grupparbeten och egna övningar.

Utbildningsledare: Ann Westfelt
Under sin tid på Berghs har Ann utfört över 100 uppdrag och utbildningar. Med bakgrund som Apples produktchef i Norden och Head of Lean Northern Europe för Ving/Thomas Cook har hon gedigen kunskap och erfarenhet inom strategisk projektledning och kommunikation.

Detta ingår: 
Kursintyg från Berghs och två heldagar med Berghs specialist på projektledning, fika, frukt och vegetarisk lunch.

Kostnad:
13 900:- exkl. moms

Datum & tid:
Kursen genomförs tisdag till onsdag 10-11 september kl. 09:00 – 16:30 i Meramedias konferensvåning Studion, Luleå.

Antal platser: 10 st.


Villkor 

Anmälan
En bekräftelse på att vi mottagit din anmälan mailas så snart som möjligt. Har du inte fått bekräftelse från oss inom 3 dagar, vänligen kontakta oss. Kallelse till kursen mailas ca 3 veckor före kursstart. I kursavgiften ingår kursmaterial, för-och eftermiddagsfika samt affärslunch. Tiderna för kursen är 9.00-17.00 samtliga dagar.

Kursen faktureras i förskott och ska vara betald innan kursstart. Vi ber dig avsätta tid i din kalender för att delta på kursen fullt ut, sen ankomst eller tidig avvikelse kan påverka din eller dina kurskamraters behållning av kursen.

Bokningsvillkor
Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega. Alla ombokningar samt platsöverlåtelser ska alltid göras skriftligt. Ombokning kan ske senast 30 dagar innan kursstart utan kostnad. Vid ombokning 29-14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 25% av kursavgiften. Vid ombokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 50% av kursavgiften. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad.

Sjukdom
Du kan överlåta platsen till en kollega. I övrigt gäller av-och ombokningsreglerna enligt ovan.