Barn i Balans på Distans

Arrangör Anette Ljungberg - Barn i Balans
Tid 2017-09-13 12:00
Plats Hemma eller på din arbetsplats, Online
Barn i Balans på Distans
2900 kr

Barn i Balans på Distans – En e-utbildning

Med fokus på Rörelseglädje: Yoga - Slowmotion - Sprallis/dans 

 

Majoriteten av texterna är även med ljud. Du kan alltså både läsa och lyssna samtidigt. Materialet innehåller flertalet filmer och bilder.

Utbildningen är indelad i 6 lektioner som rekommenderas att göra med ett mellanrum på ca 1 vecka, för att ha god tid på dig att smälta och göra individuell uppgift, tills nästkommande gång. 

 

Varje deltagare får ett eget inlog och licens, oavsett om man jobbar i grupp eller enskilt. Man kan börja när man vill. Inga video- konferanser tillsammans med andra eller faktiska träffar förutom om man väljer att göra tillsammans med någon annan samtidigt.

 

Detta ingår:

Barn i Balans boken, yogakortlek, plansch, arbetshäfte som pdf fil, en ChiBall boll***, avspänningshäfte, medlemskap i facebookgrupp samt förmåner efter avslutad kurs. Se längre ned*

 

Du som deltagare rekommenderas att ha en yogamatta eller liknande tillhands samt mjuka kläder på dig, som du känner att du kan röra dig fritt i.

 *** Du anger vilken färg som önskas. Om ej val gjorts, postar vi en random färg. Öppnad förpackning går ej att byta. Vid ev. byte får kunden stå för porto.


Rekommenderad tid, exklusive pauser.

Lektion 1: Inledning 3 timmar

Lektion 2: Vår 2 timmar

Lektion 3: Sommar 2 timmar

Lektion 4: Sensommar 2 timmar

Lektion 5: Höst 2 timmar

Lektion 6: Vinter 2 timmar


Tanken är att deltagare i efterhand utifrån behov och önskan skall kunna repetera och fördjupa sig i materialet, när det passar den enskilde personen. Licensen varar ett år från köpdatum.

* Efter avslutad kurs, där ett arbete per mail, skickas in till Barn i Balans, erhålls ett intyg/diplom.

Barn i Balans® är ett registrerat varumärke och får som namn endast användas i marknadsföring och som arbetsnamn av privatpersoner, företag och/eller skolor som genomfört utbildningen.

 

Själva materialet: Boken, kortleken och planschen får självklart vem som helst använda på sin arbetsplats eller hemma.

 

Diplomerad deltagare kan fritt låna våra bilder, få support via mail, ingå i facebookgrupp samt en rabattkod på 10% på sortimentet i butiken på www.barnibalans.se 

 

Man får 10 % rabatt på Grundutbildning i ChiBall® - om det skulle vara något av intresse i framtiden. Se mer www.chiball.se

 

Kostnad 2900 Sek 

Företag och Kommuner kan faktureras

Kontakta anette@chiball.se

Med Vänliga Hälsningar
Anette Ljungberg
Utbildningsansvarig 
Medförfattare Barn i Balans®
Leg Arbetsterpeut

ChiBall® Master Trainer