Yinyoga CREATE SPACE med Linda Åslev

Arrangör Mamita Sthlm
Tid 2017-01-23 17:15
Plats Vikingagatan 29, Stockholm
15 maj - VÅRSPECIAL, VAKNA - kl 17.15 dropin 180:-
180 kr
22 maj - VÅRSPECIAL, KNOPPA - kl 17.15 dropin 180:-
180 kr
29 maj - VÅRSPECIAL, BLOMMA - kl 17.15 dropin 180:-
180 kr
15, 22 & 29 maj, VÅRSPECIAL - Vakna, Knoppa, Blomma x3, 450:-
450 kr
5 juni kl 17.15 dropin 200:-
200 kr
12 juni kl 17.15 dropin 200:-
200 kr
10-gångers kort
1600 kr
5-gångers kort
900 kr

YIN & YANG VÅRSPECIAL - VAKNA, KNOPPA, BLOMMA
15, 22 & 29 maj
Under tre måndagar i maj välkomnar vi våren genom att väcka oss själva, öppna upp och släppa taget om vintern för att skapa utrymme för sommar och ny energi. Vi välkomnar lite mer aktivitet, lite mer yang, in i vår stillsamma praktik för att väcka oss under våren när vi tenderar att stagnera lite i kropp och sinne. 
Vi varvar mjuka, lugna yinyogapositioner mer, enklare lite mer flödande rörelser, andning och meditation. 
Rensa ut det som inte gynnar det och ge dig själv en härlig start på sommaren. 
180 kr per tillfälle eller 450 kr för alla tre datumen 
Varmt välkomna! 

Vid frågor - maila linda.aslev@gmail.com

Create Space - Öppna upp och blicka inåt
Följ med på en utforskande resa in i din kropp, ditt sinne och din själ. Genom yinyogans lugn och reflektion öppnar vi upp vår fysiska kropp för att frigöra oss från spänningar och skapa utrymme för energi och närvaro i oss själva. Vi övar på att möta det obekväma och det svåra med medkänsla och ett öppet sinne i såväl yogan som vardagen. Med hjälp av bland annat andningen hittar vi djupare in och därmed närmare oss själva under vårens måndagar. 

Öppna upp för ditt sanna jag - Let's go yinside! 


Om yinyoga
Yinyogan är en lugn och meditativ yogaform där vi med hjälp av props, olika fysiska verktyg såsom filtar, bolster, block m.m. kommer in i mjuka positioner, mestadels sittande och liggande, för en lätt stretch. Detta är en klass som passar alla, oavsett om du är ny till yoga eller en van yogi, trött och upplever mycket stress i din vardag, tränar hårt och behöver balansera kropp och själ eller bara vill ha en skän och lugn stund. Öppna upp för ditt sanna jag - Let's go yinside!

Om Linda
Linda Åslev upptäckte yogan för 15 år sedan och trots att det inte var kärlek vi första ögonkastet så fick yogan sakta men säkert desto mer plats fick den i hennes hjärta och liv. Andning, asanas, meditation och andra delar av personlig utveckling har tillsammans gett Linda själv otroligt mycket både fysiskt och psykiskt. Hon brinner för att få förmedla det som ligger henne själv så varmt om hjärtat till andra - hälsa ur ett holistiskt perspektiv, där alla delar är lika viktiga är. 

Hon undervisar främst Yinyoga och lugna flöden som ger utrymme för andningen och kroppen utifrån varje individs förmåga. 

Linda försöker ständigt utvecklas inom yogan och tar regelbundet workshops och vidareutbildningar. Hon har gått yogalärarutbildningen "Yoga for life" 200h med Ulrica Norberg, ISHTA Yinyogalärarutbildning modul 1 och 2 samt har påbörjat 100h (av 300h) Authentic Flow med Satua Tuomela. Hon har även rest i Indien och studerat Bhaktiyoga. Just nu vidareutbildar hon sig ytterligare på ISHTA Yoga 300h. 
Välkommen på måndagar klockan 17.15 under hela terminen <3

Vid frågor - maila linda.aslev@gmail.com