Så gör du din egen podcast

Arrangör Wirtén Content Agency
Tid 2016-10-20 07:3009:15
Plats Kalendegatan 25, Malmö, malmo
Så gör du din egen podcast
 

Intresset för podcast ökar kraftigt – både bland lyssnare och företag och organisationer som vill använda det som en del i deras content marketing. De som kan säger att det är enkelt att starta en podd – men hur enkelt är det egentligen? Och vad krävs för att det ska bli bra och locka lyssnare? Vad kan jag uppnå?

Timmie Strandberg är musik- och podcastproducenten som alltid älskat röster, radio, intressanta samtal och berättelser.
I samband med hans examen på Musikhögskolan 2013 började intresset för podcast i Sverige att växa kraftigt. Timmie fick förfrågningar om att skriva jinglar, klippa och mixa. Förfrågningarna ökade och i slutet av 2014 startade han Podbyrån, det enda företaget i Sverige som enkom erbjuder tjänster inom professionell podcastproduktion.
Podbyrån har sedan dess varit med och producerat högkvalitativa podcasts till och i samarbete med HD Sydsvenskan, Skånetrafiken, Viktväktarna, Värvet International, Doro, Anders Jansson & Johan Wester med flera.

På frukostmötet kommer Timmie prata grundläggande om hur man går tillväga för att producera podcast idag. Från idé till färdig produkt och rakt in i lyssnarnas öron.