Medlem i Yes Group Sweden 12 mån

Arrangör Yes group Sweden
Medlem 12 mån
295 kr

Välkommen till Yes group Sweden

Tack för att du väljer att stödja Yes Group Sweden och bli medlem hos oss i 12 månader för endast 295 kr (introduktionspris, gäller t.o.m 31 juli). 

Vad får jag som medlem?

Ett medlemskap ger dig 50 kr rabatt på dina biljetter de kommande 12 månaderna. Du får dessutom ta med dig en NY gäst Gratis varje gång. En ny gäst är en besökare som aldrig tidigare varit på ett Yes Group event. 

Ditt medlemskap är värt upp till 3690 kr.

Dvs om du besöker våra 10 event under 12 månader erhåller du 10 x 50 kr rabatt på dina egna biljettkostnader. Du får även ta med dig en NY gäst utan kostnad på alla 10 event till ett värde av 10 x 319 kr. Även om du själv inte kan komma kan du givetvis bjuda in en gäst! 

Ditt stöd som medlem innebär att vi kan flyga hit toppföreläsare från hela världen. De tar inte betalt för att komma till oss utan kommer för att bidra. Vi står endast för deras flyg och hotell. Du hjälper oss att göra det till en verklighet genom ditt bidrag som medlem. Som bonus får du också ett värdefullt nätverkande med andra som gillar att utvecklas.

Varning!

Mycket händer på Yes Group. Vi kan därför inte garantera att du inte hittar en ny kollega, nytt jobb, ny partner eller annat spännande som kan berika ditt liv på våra Yes Group event.

Kom ihåg att det är mycket roligare att säga JA!