Anti-traffickingdag 2014 - Fair Sex

Arrangör Realstars
Tid 2014-10-15 13:30
Plats Bio Rio, Hornstulls strand 3, Stockholm
Deltagaravgift ord
250 kr
Deltagaravg student
 
Deltagaravgift - Riktig Stjärna och medlemskap ingår
500 kr

Anti-traffickingdag 2014

För fjärde året i rad arrangerar RealStars en kraftsamling inför EU:s Anti-traffickingdag. Anmäl dig i dag så ses vi den 15 oktober på Bio Rio i Stockholm!

Programmet rymmer paneldiskussioner, uppträdanden, konstvernissage, tid för mingel med mera.

KAJSA WAHLBERG. Rapportör i människohandelsfrågor, Rikspolisstyrelsen. HENNING MANKELL. Författare och dramatiker. JONAS TROLLE. Kriminalkommissarie vid Polisen och författare till boken ”Jakten på Kapten Klänning”. KAJSA EKIS EKMAN. Debattör och författare till boken ”Varat och varan”. LARS BJÖRKLUND. Vice President Ethics, Skanska AB. THERESE HAMMAR. Managing Director, HKC Hotels. ASTRID HYLLSJÖ. Föreläsare med erfarenheter från verkligheten. EMMA BLOMDAHL. Föreningen Tillsammans, projektet True Faces. ERIC ALVEKRANS. Representant från Machokulturen. MALIN ROUX JOHANSSON. grundare Realstars. SIBILLE ATTAR. DJ.

Moderatorer: PERNILLA HOLMGREN LARSSON och SIV THURESDOTTER. Qoola Qvinnor.

Vi ser fram emot en späckad eftermiddag med debatter och underhållning. 

Det blir också Traderaauktioner, konstvernissage och mingel. Hela programmet hittar du på facebook.com/RealStars.eu

Och så blir det auktion! Vad sägs om att ropa hem en fotobok från Håkan Hellströms gig på Ullevi i somras – signerad av Håkan själv?


Om du är shoppingsugen redan nu får du gärna ta en titt i vår webbshop där du hittar t-shirts med Fair Sex-tryck. Ta gärna ett foto och sprid #forfair6! Alla intäkter går direkt till kampen för ett Europa fritt från sexslaveri.


Trafficking ökar och våra röster för Fair Sex behövs mer än någonsin. Låt oss aktivera oss mot den människorättsskandal som utspelar sig i ett Europa där minst 700 000 utsatta kvinnor säljs som sexslavar.

Rapport efter rapport visar att det är genom att kriminalisera köparen som vi kan minska efterfrågan som är kärnan i att komma år trafficking.

För att nå dit behövs starka röster, nu höjer vi dem tillsammans!


Realstars är en ung engagerad ideell förening som verkar för Fair Sex- sex på lika villkor för alla, mot alla former av sextrafficking och sexövergrepp. Fair Sex- uttrycks i både design, konst och mode.


I samarbete med: Qoola Qvinnor, Presskontakterna, Soroptimisterna och Marknadscheferna