Kraften av mitt entreprenörskap - workshop

Arrangör Nyföretagarcenter Syd & Sommarliv
Tid 2023-06-16 09:3015:00
Plats Vinstorpsskolan, Lomma
Kraften av mitt entreprenörskap kl 9:30-11:00
 
Kraften av mitt entreprenörskap kl 11:00-12:30
 
Kraften av mitt entreprenörskap kl 13:30-15:00
 

Kraften av mitt entreprenörskap - workshop
Ikigai är samlingspunkten där flera viktiga aspekter av livet möts i harmoni och balans. Det är den balanserande punkt där du får utlopp för det du älskar och är bra på, samtidigt som du upplever att du gör nytta för samhället och kan försörja dig. Filosofin pekar på helhet och livsbalans, där många olika aspekter hänger samman. Detta innefattar själsliga, materiella och sociala behov, men även värderingar, prioriteringar och önskningar samt fysisk, emotionell och mental hälsa.

Det finns tre möjligheter under dagen att vara med i workshopen: 9.30-11 och 11-12.30 samt 13.30-15. Välj den tid som passar i bokningen.

Facilitatorer: Stellan Nordahl och Ludvig Dahlgren

Tillsammans
I sommar gör 30-talet unga entreprenörer i Kävlinge och Lomma sin passion till sin profession. I entreprenörsprogrammet Sommarliv arbetar de tillsammans för att skapa hållbara affärsidéer. Denna workshop är en del av programmet och du träffar ungdomarna som en bonus i denna workshop!

Syftet med Sommarliv är att möjliggöra kopplingen mellan ungas idéer, engagemang och lärande och arbetsliv/näringsliv. En plattform för att tillvarata de ungas engagemang och skapa en win-win situation mellan framtida och nuvarande entreprenörer, företag och föreningar.

Workshopen är ett samarrangemang mellan Stiftelsen Nyföretagarcenter Syd, Sommarliv, Kävlinge kommun och Lomma kommun.