INBJUDAN - Götaholms BK "OPEN AUCTION 2023"

Plats Bon Padel, 2 februari, Torslanda, Göteborg
Anmäl Dig här till "OPEN AUCTION" - Både till padeltävlingen och som åskådare
 
Lägg ett *Bud redan nu på Din tröja
 

Signerade matchtröjor från fotbollsproffs i Europa -
dessa kan bli Dina!


Vad sägs om Frenkie de Jong, John Guidetti, Robin Gosens, Kristoffer Peterson bland många andra...


Välkommen till ”OPEN AUCTION 2023”  
– en PADELTÄVLING & AUKTION för att 
stödja ungdomar i utsatta områden att uppnå en dröm – var med oss och stöd du med! 

Torsdagen den 2 februari kl. 12-15 på Bon Padel Arena

Spelform Americano

Auktionen är ett samarbete mellan Kristoffer Peterson Fortuna Düsseldorf, Gevab Group, Bon Padel och Götaholms BK. Kristoffer Peterson gör en jätteinsats genom att samla ihop spelartröjor från kollegor i hela Europa och tillsammans skänker de dessa till förmån för Götaholms BK. Intäkterna från auktionen kommer oavkortat gå till Götaholms klubbkassa och förhoppningsvis möjliggöra drömresan till en turnering i Dallas, USA. Götaholms BK:s tränare, Adam Reggiani, har nyligen blivit nominerad till GULDHANDEN 2023 är en riktig eldsjäl som ger sitt allt för laget och är ödmjukt tacksam för initiativet till ”OPEN AUCTION 2023”. 

GP skrev nyligen en fin artikel om laget värt att läsas - se nedan ett utdrag...
"Under flera år har Adam tagit hand om och tränat pojkar i ett av landets mest utsatta områden. Han har blivit som en extrapappa eller storebror för spelarna, varav flera har invandrarbakgrund. Framför allt är han en brygga mellan förorten och en väg in i samhället. Han får bort ungdomarna från gatan och stöttar dem att klara skolan"

Varmt välkommen att delta i en padeltävling med fina priser samtidigt som du stödjer Götaholms BK när Du budar hem unika objekt i
”OPEN AUCTION 2023”

"Auktionsobjekten är skänkta av kända fotbollsspelare i Europa där de gemensamt vill stödja unga lovande talanger inom fotboll samt främja mångfald "

Själva auktionen utförs av en känd Göteborgsprofil som själv brinner starkt för fotboll - Joakim Geigert, BK Häcken. Vi kommer auktionera ut signerade fotbollströjor från kända spelare i Europa.

Första pris i padeltuneringen är ett VIP paket för två personer till en valfri hemmamatch i Düsseldorf med Fortunas Kristoffer Peterson – i VIP-biljetterna ingår mat och dryck till värde av 5000 kr/pp. 
Anmälningsavgiften för padeltävlingen är 300kr och går oavkortat till Götaholms BK - betalas på plats.

Hjälp oss att stödja Götaholms BK, ett lag som ligger oss varmt om hjärtat, genom att lägga vantarna på grymma matchbiljetter och några av de mest eftertraktade signerade fotbollströjorna i Europa – så ta med den stora plånboken och värm upp inför ”OPEN AUCTION 2023”

Varmt välkomna & Forza Götaholms BK!


 
Urval av signerade tröjor: 
Frenkie de Jong, Barcelona, Robin Gosens, Inter, Sebastian Haller, Dortmund, Viktor Gyökeres, Coventry, Sead Haksabanovic, Celtic, John Guidetti, AIK, Kristoffer Peterson Fortuna, 
Düsseldorf , Jordan Larsson, Schalke 04, Kerim Mrbati, Kv Mechlen


För mer information kontakta Adam Reggiani Tel: 0733 899 298
Bindande bud kan läggas redan i anmälan 
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren