Trumresa med din intention för det nya året

Arrangör Anki & Anna-Maria
Tid 2023-02-02 18:0020:30
Plats Träffpunkten, Fogdegatan 22, Norrköping, Norrköping
Trumresa med Anna-Maria och Anki
 
Reservplats vi kontaktar dig om du får en plats
 

Trumresa med din intention för det nya året

Fullbokat


Välkommen till vår trumresa där du får sätta din intention för det nya året.

Vad vill du att det nya året ska innehålla? Har du några särskilda önskningar som du vill ska uppfyllas? Hur vill du känna dig? Det kan handla om lycka, glädje, rikedom?  Gå in i din innersta kärna och känn efter vad din själ och hjärta vill ha ut av det nya året och sätt din intention

Hur går en trumresa till?

Att använda trummans rytm för att nå ett förändrat medvetande tillstånd har använts av urbefolkningar världen över. Syftet är att få kontakt med sin inre visdom för att läkas eller få klarhet i sitt liv.

Vi föredrar att man gör meditationen liggande på rygg, men man kan även sitta.

 Vi gör en kort vägledd meditation och låter sedan trummans regelbundna rytm guida er vidare till förändrat medvetande tillstånd. I detta tillstånd är det lätt att få svar och se ting som i vaket tillstånd är fördolt för oss. Förändrat medvetande tillstånd är ett avslappnat tillstånd. Vi kan ibland även i vardagen, exempel när man kör bil och helt plötsligt märker att man åkt längre än man själv varit uppmärksam på.

 Under meditationen möter man kraftdjur men även naturväsen andliga guider osv.

 Kraftdjuren bär med sig olika visdom till dig och dessa samtalar vi om för att förstå trumresans språk. När trummans rytm ändras och blir långsam är det dags att långsamt komma tillbaka.

 Alla kan resa med hjälp av trumman, men man kanske inte lyckas första gången. Även om man inte lyckas att nå detta får varje resenär en god stunds avslappning och healing av trumman. En trumresa tar mellan 15-30 minuter att genomföra och därefter samtal för att diskutera det man sett och känt

 

* smudge

* guidad trumresa

* sharing

 

Investering: 300 kr kontant betalning på plats


Plats: Träffpunkten, Fogdegatan 22, Norrköping.

Medtag egen yogamatta eller liknande + filt och kanske en liten kudde om du önskar.

Anmälan är bindande avbokning senast 12 timmar innan start.

Begränsat antal platser. Om platserna är slut kan du bocka i reservplats, så kontaktar vi dig om det finns en ledig plats. 

Varmt välkommen

Anki & Anna-Maria