Informationsmöte med VA SYD och kick-off för våren i LFG!

Arrangör Limhamns Företagsgrupp
Tid 2023-02-02 12:0013:15
Plats Kajuteriet, Bryggövägen 1, Malmö

Eventet stängt för nya bokningar

God Jul och Gott Nytt år önskar LFG!

Vi vill sända ett stort tack till alla våra medlemmar för ert deltagande på våra evenemang under 2022 - tillsammans är vi Limhamns Företagsgrupp och tillsammans är vi starka - utveckling genom samverkan! Vi hoppas att ni uppskattat mötena tillsammans under året, nu blickar vi fram mot ett nytt år!

Vi har tagit fram ett program för våren 2023 som vi hoppas ska engagera och där vi samlas för att påverka och utveckla vårt Limhamn, mingla och knyta kontakter och upptäcka några av de företag som är medlemmar hos oss!

Du finner programmet här!

Inbjudan till möte med VA SYD
Vi vill också bjuda in till det första evenemanget för våren då vi kommer få information om VA SYDs projekt på Linnégatan som inleds vid årsskiftet. Vi får träffa Hanna Kruse som är Projektingenjör på VA SYD, på bild nedan, som kommer att berätta mer för oss och vi får möjlighet att ställa frågor. Tanken är också att det blir en kick-off för våren med mingel och alla deltagare får presentera sig för de andra deltagarna.

Var: Kajuteriet, Bryggövägen 1.
När: Torsdagen 2 februari kl.12.00-13.15.
Lunch: Lunch serveras till självkostnadspris swisha 90 kr till vårt Swishnummer 1230390732 vid anmälan (bindande anmälan).

Anmälan: Anmälan sker via länken senast 27/1.

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns Företagsgrupp!