Att leva med elbil i vardagen - Digital föreläsning

Arrangör Energikontor Sydost
Tid 2022-09-20 18:3019:30
Plats Teams, Växjö
Standardbiljett
 

Välkommen på digital föreläsning den 20 september kl. 18.30 – 19.30.


Utbudet av helelektriska bilar blir bara större och för många har elbilen nu blivit ett tillgängligt alternativ vid köp av ny bil. Inte minst eftersom inköpspriserna för många modeller nu inte skiljer sig särskilt mycket från motsvarande fossilbilar. Många kan dock bli avskräckta av att höra om problem som krångel med laddning och sämre räckvidd på vintern men hur stora upplevs egentligen sådana problem i vardagen? 
Föreläsningen är en genomgång av de skillnader som finns i att äga en helelektrisk bil jämfört med en fossilbil eller laddhybrid.


Föreläsningen är gratis och ett samarrangemang mellan energi- och klimatrådgivningen i Kronoberg, Blekinge och Kalmar län. 

Föreläsningen är en del av en serie klimatsmarta föreläsningar under 2022. Läs mer om de olika föreläsningarna.
----------------------------------------------------------

Personuppgiftshantering (GDPR)

Under eventet kommer Energikontor Sydost notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på energikontorsydost.se/dataskydd