Nyfiken på Go Business?

Arrangör Go Business
Tid 2021-08-24 12:1513:00
Plats Zoom, Online
Anmälan till "Nyfiken på Go Business?"
 

Välkommen till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra deras berättelse. Du får chans att ställa frågor till dem och till oss som jobbar med Go Business. Vi kommer också att presentera innehållet i höstens program och berätta hur du gör för att ansöka.

Eventet sker i form av ett Zoom-möte och du kommer att få en möteslänk skickad till dig dagen innan mötet.

OM GO BUSINESS
Go Business uppdrag är att hjälpa till att uppfylla företagsdrömmar så att fler kan leva på sin passion i norra Sverige. Sedan starten har Go Business stöttat drygt 300 entreprenörer och av dessa är det 3 av 4 som fortfarande driver eget. Något som vi är riktigt stolta över är att många av våra deltagare är så nöjda med våra program att de skulle rekommendera andra att delta. Allt sker heldigitalt så du kan delta oavsett bostadsort.


Piteå Science Park äger och driver Go Business som finansieras av Europeiska Regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Skellefteå kommun, Piteå kommun, Luleå kommun och Sparbanken Nord.