Bygg det goda varumärket med erbjudande

Arrangör 5Vtill5P Pia Anderson
Tid 2022-12-31 07:4116:41
Ja, tack jag vill beställa boken inkluderat frakt samt få ett kostnadsfritt första zoommöte
298 kr

Bygg det goda varumärket: Så blir kunden din bästa säljare

Hej, så kul att du vill beställa boken. Vi skickar den med postens blå påse som kostar 48 kr.

Boken kostar 250 kr och frakten 48 kr= 298 kr inkl moms

Mia Ulin, certifierad 5Vtill5P-ledare, kontaktar dig via mail för att boka ett första kostnadsfritt digitalt möte.


OM BOKEN

Att ha ett starkt och positivt laddat varumärke har blivit en allt mer avgörande konkurrensfaktor. När alla vill ha uppmärksamhet krävs en unik profil för att sticka ut och attrahera kunder, samarbetspartners och medarbetare.

En profil som ni bygger medvetet och laddar med ett äkta samhällsengagemang. Människor röstar nämligen med hjärtat och väljer de företag som bryr sig på riktigt och inte bara vill tjäna den sista kronan. Det handlar inte längre om att hitta sin USP (Unique Selling point) utan sin SSP (Sustainable Selling Point).

Med den här handboken som inspiration och guide kan ni steg för steg bygga ert goda varumärke. För att lyckas gäller det att göra kunden överraskat nöjd på alla plan, att se över verksamhetens alla delar. I modellen 5Vtill5P visa Pia Anderson hur ni i tio steg kan arbeta med varumärkes- och affärsutveckling, hållbarhet och digitalisering, i en och samma process. Så att ni effektivt och i 360° kan stärka er konkurrenskraft, så att era kunder blir era bästa säljare.

Vill du läsa mer om modellen hittar du den på www.5vtill5p.se