Robline Solo Challenge

Arrangör no-crew.se
Tid 2020-08-15 09:0018:00
Plats Sandhamn, Stockholm
Robline Solo Challenge
1060 kr
Robline Solo Challenge + MCM
1410 kr
Robline Solo Challenge Efteranmälan
1500 kr

Robline Solo Challenge är ett endagars soloäventyr i dagsljus. Att segla solo utan navigatör, taktiker, trimmare och fördäcksgast gör utmaningen större och seglingen mer aktiv. Det handlar om att släppa taget och samtidigt ta kontrollen - att utmana sig själv!

Efter seglingen blir det mingel och regattamiddag. Just det faktum att ingen har med sig besättning gör det hela mer socialt och man lär känna nya sköna människor! Vi tror att den sociala biten är precis lika viktig som seglingen i sig så därför ingår regattamiddagen (exkl. dryck) samt båtplats i Sandhamn från fredag till söndag i anmälningsavgiften om 1060 kr. 

(100kr i anmälningsavgift och 960 för hamn och middag)


En Media Crew Member/Safety Crew Member är tillåtet att ha med sig för de som vill. Vill de även deltaga i middagen kostar det 350 kr för MCM. Välj då att anmäla dig i listan för MCM!

Det går troligtvis att komplettera med en MCM närmare slutdatum.  


Sista dag för anmälan samt sista dag för avanmälan är 25:e juli. Efteranmälan kan göras fram till den 13:e augusti under

förutsättning att det finns plats, då till en förhöjd anmälningsavgift om 1500kr (1000 kr + 500 kr).

I och med att betalning i år görs via simple sign up så har vi en kostnad för det (ca 60 kronor per båt). Eftersom vi inte har någon vinstmarginal att tala om så kommer vi att vid avanmälan dra av denna kostnad innan vi betalar tillbaka, för att inte själva behöva betala detta. Vidare så kommer vi inte utan kostnad åt pengarna förrän anmälningstiden är slut, dvs vi kommer inte vid avanmälan betala tillbaka pengar förrän anmälan är stängd.

Vi har inget tak på 60 båtar. Vi tror att vi kan få in mellan 80-100 båtar, men det beror på hur många och långa och breda båtar som anmäler sig. För platsgaranti krävs att man betalat in anmälningsavgift samt finns publicerad på den lista som vi kommer lägga ut efter sista anmälningsdatum 25:e juli. Ju tidigare man anmäler sig desto större sannolikhet till plats med andra ord. Har man betalat in och inte får plats betalar vi givetvis tillbaka anmälningsvgiften om man inte vill avvakta och ställa sig på väntelista. Tidigare år kom ca 15 båtar in från väntelistan så det kan vara värt att hänga kvar där ett tag. 

Ange även om du tror att du är intresserad av gemensam middag på fredagskvällen samt frukost lördag och/eller söndag morgon på seglarhotellet! Vi tar emot intresseanmälningar här och återkommer med information om kostnad (då har man möjlighet att tacka nej om man tycker det blir för dyrt).

Efter 30:e juli har vi inte möjlighet att betala tillbaka din startavgift om du får förhinder eftersom vi då betalat alla avgifter till Sandhamn.


Viktigt!

Med anledning av Corona kan det bli så att middag och samkväm uteblir och i så fall betalas pengarna tillbaka för det som är överskjutande efter tävlings- och bryggavgiften. Men vi hoppas naturligtvis att det har lugnat ner sig då minglet efteråt är minst lika roligt som tävlingen!