Att vandra mot mig själv

Arrangör Aurora i Lund
Tid 2020-03-04 18:3020:30
Plats Kävlingevägen 24 C, in på gården, huset innanför gatuhuset, Lund
Snacks utan vin
140 kr
Snacks med vin
200 kr

Onsdagen den 4 mars får vi besöka Eva Malmström i hennes ateljé på Kävlingevägen 24C, lundakonstnären Jörgen Fågelkvist höll till här när han levde.

Eva kommer att berätta om sin vandring längst den 90 mil långa pilgrimsleden från Pyrenéernas fot i Frankrike ut till havet bortanför Santiago de Compostela.

Eva beskriver sitt föredrag:

Uppför branta backar, framåt på ändlöst spikraka vägar, dyngsura dagar med ihållande regn, men också fantastiska soluppgångar över bergen och innerliga samtal med människor.

En lång vandring innehåller det mesta. Det är både en yttre och en inre resa. Den kräver envishet, beslutsamhet och ett visst mått av äventyrlighet. Jag gick den 90 mil långa pilgrimsleden från Pyrenéernas fot i Frankrike ut till havet bortanför Santiago de Compostela.

Livet blir enkelt när du vandrar: äta, sova, gå. Varje dag samma sak. Det som vanligtvis fyller ditt liv finns inte här. Det öppnar upp för allt det du inte hinner tänka på i vardagen.

Min berättelse handlar om vad som händer när du plötsligt får tid att umgås med dig själv och ställa de stora frågorna. Hur du utvecklas som människa och hur det känns att leda dig själv mot ett utstakat mål.

Det handlar om vad jag tänkte och kände och om människor jag mötte. Skildringen innehåller nyskrivna texter, bilder, filmer och delar ur den röstdagbok jag spelade in när jag vandrade.

Vi kommer bli serverade snacks som ost, kex, paj, och till det vin. Alkoholfria alternativ kommer finnas. 

Vi betalar 140 kr/medlem utan vin och 200 kr/medlem med vin. 

Anmälan senast 27 februari.
Först till kvarn gäller. 

Sluttiden är ca då det beror på hur mycket frågor vi har till Eva. 

Varmt Välkomna!