Dags att blomstra - Från rädsla till kärlek

Arrangör In the Pink
Tid 2020-03-03 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen., Malmö
Föreläsning
250 kr
Blomkålssoppa
105 kr
Lammgryta
125 kr

En föreläsningsserie för dig som vill accelerera din personliga utveckling.

Tisdagen den 3 mars kl 18:30-20:00 presenterar psykolog Elvis Pavlovic den sjätte fristående delen av åtta – Från rädsla till kärlek

Rädsla är ett övertygande och effektivt kroppstillstånd som får oss att identifiera faror och motivera oss bort från upplevda hot. Rädslan är finurligt och ändamålsenligt designad för att inte släppa sitt grepp förrän faran är över. Det kluriga för oss människor är att den absolut största källa till rädsla är våra egna tankar och dessa är erkänt svåra att få bukt med. 

Oftast upplever vi inte fullt påslagen rädsla utan dess mer vardagliga uttrycksformer som; motstånd, uppskjutande, otillräcklighet, missbelåtenhet, irritation, krav, grubblande och ängslan. Lågintensiv rädsla skapar en känsla av brist och upplevelsen av att det nuvarande ögonblicket borde vara på något annat sätt än det är. Får detta pågå en längre tid sänks livslusten och förmågan att njuta. Livet blir något som hanteras istället för att levas. 

Ska vi ha en chans att blomstra och bli så levande som möjligt behöver vi dels lära oss att lämna rädslobaserade tillstånd dels träna upp vår förmåga att alstra inre upplevelser av belåtenhet, harmoni och tillfredsställelse. Upplevelser som kan samlas under begreppet kärlek. 

Välkomna till en föreläsning där vi identifierar verksamma principer och praktiserar konkreta verktyg för att ta oss ur rädsla och in i kärlek. 

Under föreläsningen tar vi bland annat upp:  
Varför det är så svårt att lämna rädsla
Hur man överkommer rädsla - på riktigt
De kroppsliga förutsättningarna för kärlek
Tre gyllene principer för att nå kärlek

Läs mer om Elvis på http://elvispavlovic.com/

Föreläsningarna är fristående men serien avnjuts bäst i sin helhet.

Pris för sjätte föreläsningen är 250 SEK. 

Välkommen och ät en hälsosam middag hos oss på In the Pink innan föreläsningen – Vegansk rostad blomkålssoppa med salvia (105 SEK) och en lammgryta (125 SEK) 

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkomna!