Julbordssegling till Utö 14 december

Arrangör Vind o Vatten
Tid 2019-10-14 09:0021:00
Plats Dalarö Askfatshamnen, Stockholm
Julbordssegling, anmälningsavgift
500 kr

Julbordssegling  14 december, dagstur
Pris 2250 kr

Segla med Esmeralda II och Birgitta Silfverhielm till Utö. Den 14 december är det julmarknad på Utö, och Utö Värdshus har sitt berömda julbord.

Vi seglar från Dalarö Askfatshamnen kl 9 och är åter på Dalarö omkring kl 21 på kvällen. Vi turas om att värma oss nere i båten med varm soppa och värmaren är påslagen. Seglingen tar 2-3 timmar beroende på vinden. Om vind saknas helt eller delvis går vi för motor.

När vi kommer till Utö har julmarknaden öppet och det finns tid både för den och för en promenad på ön. Kl15.00 får vi sätta oss till bords på Utö Värdshus för att njuta av ett julbord i havets tecken.  Julbordet betalar ni själva på plats. Priset är 695 kr ex dryck.
Observera att ni förbinder er att inte dricka mer alkohol än ett glas vin eller en öl med tanke på säkerheten, vi ska ju segla hem i mörkret.


I priset ingår lån av flytväst och sjöställ

I priset ingår ej:
Kostnad för julbord och dryck (695 kr ex dryck)
Mat och dryck ombord till självkostnadspris

Ta med:
Varma kläder att ha under sjöstället - ull eller fleece
Varma skor/stövlar som tål väta
Vindtäta vantar och dito mössa
Mjuka inneskor att ha inne i båten och kanske på värdshuset


Villkor:
 Anmälningsavgift betalas vid denna bokning med kr 500. Resterande avgift, 1750 kr, betalas mot faktura som skickas ut per mail och ska vara betald senast 30 dagar innan seglingen äger rum. Sker bokningen senare ska fakturan betalas omgående.
Avbokning är endast möjlig med avbeställningsskydd som kan bokas via ERV försäkring på denna länk. Den måste vara betald senast två dagar efter att ni betalat in avgiften för seglingen, och kan inte betalas senare än en vecka innan evenemanget startar.
Om vädret skulle bli så dåligt att det inte är möjligt att segla, kommer vi att meddela detta senast ett dygn innan evenemanget. Ni kommer då att få fullständig återbetalning, utom anmälningsavgiften. Vi har seglat denna sommar i mycket hårt väder och båten klarar det bra. Sjösjukemedel finns ombord. Vi kommer att segla även i rätt hård vind, men jag gör en bedömning om vad som är rimligt och säkert. Det är bra att vara medveten om att detta inte är en segling för den som är orörlig eller känner att det är obehagligt med kyla och vind.

Välkommen ombord på ett litet äventyr!
/Birgitta Silfverhielm
Skeppare och ägare


Vind o Vatten
Seglingsupplevelser och kurser
Nämdövägen 5
137 71 Dalarö
Sverige
www.vindovatten.se
Telefon
070-7432914

E-post
info@vindovatten.se

Bankgiro
5642-1241
Säte
Dalarö
Organisationsnr
600918-0107
Momsreg.nr
SE600918-010701
Godkänd för F-skatt