Information och Rekryteringsträff med Securitas

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2019-05-07 13:3015:00
Plats Arbetsförmedlingen Uddevalla Lokal Havet, Uddevalla
Informationsträff med Securitas
 

Securitas jobbar med säkerhet i olika former i hela Sverige. Nu söker de väktare och brandvakter i vårt område - är detta något för dig?

Ta möjligheten att träffa arbetsgivaren på plats genom att anmäla dig till informationsträffen på Arbetsförmedlingen i Uddevalla där Securitas berättar mer om vad som krävs!


Datum: Tisdagen den 7 Maj

Tid: Kl. 13,30

Plats: Arbetsförmedlingen i Uddevalla,  Lilla Norrgatan 1

Securitas kommer inte att intervjua på plats utan hänvisar dig att söka tjänsten via deras hemsida om du är intresserad! Du hittar den via denna länk: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/8240711ANMÄLAN KRÄVS

(OBS! Med anledning av byggarbetet på utsidan så kan det vara besvärligt att hitta till Arbetsförmedlingens entré, var därför ute i god tid och följ vägvisning mot Försäkringskassan)


Om arbetet som brandvakt/väktare:

Väktare söks för olika uppdrag, att vara ett stöd för butiker och för att kolla industriområden så att det inte sker stölder.

Som brandvakt ansvarar man för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten. Man går runt på arbetsplatsen och håller ordning så att inget brandfarligt material står på fel plats och man vakat över de som jobbar så att det inte uppstår bränder.

Krav:

För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag. Du måste också vara drogfri och inte finnas i polisregistret.

Personliga egenskaper:

Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad.