Lunch med Test-arenan - Så gör vi guld av silverekonomin

Arrangör Blue Science Park
Tid 2019-04-26 11:0014:00
Plats Blue Science Park, Open Arena , Karlskrona
Lunch med Test-arenan - Så gör vi guld av silverekonomin
 

Nu bjuder vi tillsammans med Bleking Tekniska Högskola (BTH) in till lunch och en eftermiddag kring silver economy och forskningen inom digital hälsa och hälsoteknik – ett tillväxtområde med stor potential där du som företagare nu behövs!

Datum: 26 april
Tid: 11:00-14:00. För den som har intresse kommer möjlighet kommer att finnas för djupare diskussioner fram till klockan 16:00.
Plats: Open Arena, Blue Science Park. Campus Gräsvik 2 Karskrona

Lunch ingår. Anmäl dig via länken nedan senast den 24 april kl 12:00.

Om eventet
Trenden med en ökad livslängd går också under benämningen silver economy och är ett ekonomiskt tillväxtområde med enorm potential. Vi blir allt äldre men vill samtidigt klara oss själva i hemmet och med hjälp av ny teknik blir det ofta en möjlighet. Den 26 april berättar forskare från BTH om de produkter och tjänster som forskningen lett och kommer att leda fram till där du från näringslivet nu behövs för utveckling och kommersialisering. I höst invigs en ny forsknings- och utbildningsklinik på BTH som förutom att ha mottagning kommer att användas som testbädd och showroom. Här kommer företag få möjlighet att testa och utveckla produkter inom hälsoområdet.

Under dagen kommer vi också presentera vilka möjligheter som finns för delaktighet i forskningsprojekt och ansökningar inom nya spännande områden.

Lunchen är en del av Test-arena Blekinge projektet inom området eHälsa
Läs mer om Test-arena projektet

Välkommen!