Anmälan till onlinekursen Planera ditt skrivande

Arrangör Milord Inspiration / Resultat Direkt
Plats Webinar, Online
Anmälan till onlinekursen Planera ditt skrivande - Bokningsavgift (resten faktureras)
250 kr

Vill du lära dig planera ditt skrivande och säkra att du blir klar, få massor med färdiga mallar och tillgång till gratis programvaror? På kursen får du veta exakt hur du ska göra - via webinar med mig?

Anmäl dig, så fakturerar jag dig.

Ca 1 timme per vecka, under minst 20 veckor, träffas vi tillsammans via webinar och planerar ditt skrivande.

Du kanske skriver i jobbet, eller i smyg på kammaren. Oavsett, är detta kursen som berättar om hur du kan gå tillväga för att planera och säkra att du går i mål med ditt skrivande.
Det spelar ingen roll om du skriver bloggar, nyhetsbrev, inlägg i sociala medier, noveller, romaner eller facklitteratur. Inte heller om du skriver i jobbet.
Planeringstipsen är generella och kan användas i alla sammanhang. Stilla din nyfikenhet och häng med.
Det blir hands-on-övningar varje vecka. Exakt startdatum återkommer jag till, men det blir på måndagar kl 18.00-19.00 (såvida inte alla deltagare har en annan önskan). 

Under kursen gör vi en novell tillsammans (om du vill). Den kanske kan bli med i en kommande antologi som vi gör klar innan hösten.

Du får parallellt med planeringen och skrivandet även alla behövliga tips för marknadsföringen.

Priset för hela 20-veckorskursen är endast 1.995 kronor inkl moms och om du anmäler dig FÖRE den 4 maj (min namnsdag) får du dessutom min stora fackbok "Handbok i textproduktion - layout, design och formgivning" med på köpet (värde ca 300 kr).

Välkommen!

Monica Ivesköld