Innerstaden kickar igång 2018

Arrangör Innerstaden Göteborg
Tid 2018-01-31 17:30
Plats Drop-in och mingel från kl. 17.30, föreläsningen startar kl. 19.00. Chalmer...
Antal deltagare
 

Tillsammans börjar vi året med en hejdundrande kickoff! God mat, dryck, gemenskap och inspiration från Jörgen Ooms föreläsning - Våga vara bäst! Dessutom berättar vi vilka aktiviteter som står i fokus under 2018. Det är en spännande tid vi har framför oss. Samma kväll delas Årets Guldkrona 2017 ut. Ett tillfälle du inte vill missa!

Innerstaden Göteborg har som ambition att innerstaden ska vara den mest attraktiva mötes- och handelsplatsen i regionen! Hur gör vi det? Med rätt attityd och inställning. 

Våga vara bäst! Hur viktigt är det med rätt mental inställning eller attityd? Får man vara bäst?

Jörgen är en utmanande föreläsare som går rakt in i hetluften och vågar ställa de frågor som alla vet är viktiga, men som man inte alltid vet hur man ska relatera till. Med stor humor beskriver Oom situationer som alla känner igen sig i. 

Jörgen Oom är legitimerad psykolog med specialistutbildning inom attitydpåverkan och kommunikation. Han fick utmärkelsen Årets Talare 2010. Jörgens egna ord, ”Jag brukar säga att det gäller att prata lika mycket till hjärtat som till hjärnan hos människor om man vill skapa motivation. Därför arbetar jag mycket med bilder, historier, enkla modeller och framför allt med framgångsexempel från flera av de företag jag arbetat med.” En av Sveriges mest anlitade talare som inspirerat personal och medarbetare på bland annat TV4, Ikea, H&M, Volvo, Nasdaq, Liseberg, Chalmers, Ericsson mfl. 


Kostnadsfritt för dig som är medlem. 

Max 2 personer per företag. 

Har du bokat plats och uteblir utan att ha meddelat oss, utgår en avgift på 250 kronor (ex. moms) per utebliven anmäld deltagare och tillfälle.

Jörgen Oom

Plats

Drop-in och mingel från kl. 17.30,
föreläsningen startar kl. 19.00. Chalmersska Huset,
Södra Hamngatan 11