Sector Alarm AB rekryteringsmingel

Arrangör Sector Alarm AB
Tid 2017-12-07 11:00
Plats Karlsbodavägen 17 a
Sector Alarm AB rekryteringsmingel
 

Vi växer mycket i Stockholm och därför söker vi allt från säljare till installatörer och säljchefer. Vi vill bjuda in dig till rekryteringsmingel i våra nya lokaler i Bromma. Anmäl dig genom att klicka på länken.


Säljare:

 

För denna rollen har vi två grundkrav, flytande i svenska språket och prickfritt register hos polisen. Utöver det söker vi en person som gillar kontakten med nya människor med ambitionen att växa i rollen som säljare i vårt team. Vi kommer självklart stå för utbildning och upplärning så det viktigaste är att du har rätt inställning och vill lära sig. Arbetet innebär att du aktivt kommer att arbeta med att representera våra produkter i Stockholmregionen, mot privata hem. Du ansvarar för att boka och genomföra kundmöten där du presenter våra produkter och tjänster. Arbetstiden är belagd eftermiddag/kvällstid, sön-tors. Här söker vi framförallt en junior person som vill påbörja sin karriär inom försäljning.

 

Vi tänker att du:

  • Bor i Stockholm

  • Flytande Svenska (det är ett krav för tjänsten)

  • Vi har inget krav på erfarenhet utan du kan komma direkt från gymnasiet,

  • Det krävs inte körkort eller eftergymnasial utbildning.

 

Installatör:

 

För denna tjänsten krävs att du har ett genuint intresse av försäljning och ett stort plus är om personen har jobbat med kundkontakt eller försäljning sen tidigare (ex i butik). Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, dock är det inget krav på utbildning eller liknande på området då vi kommer att utbilda dig. Våra installatörer kommer ut till kunden efter att den köpt larmet av våra säljare och ansvarar för att sätta upp larmet hemma hos kunden och att sälja in bästa möjliga lösning. Arbetstiden är belagd mån – fre (kontorstider).

 

Säljchef:

 

Vi växer just nu i hela Stockholmsregionen och därför ska vi nu starta upp ett nytt team. Vi söker därför nu en säljchef som kommer ansvara för att bygga upp och ansvara för ett team, budget och mål. I rollen krävs att du arbetat med försäljning tidigare och är redo för att ta nästa steg i karriären. Gärna har personen ledarerfarenhet. Arbetstiden är eftermiddag/kvällstid sön-tors och du jobbar sida vid sida med säljarna för att kunna coacha och utveckla dom, samtidigt som du kommer ansvara för rekryteringen av nya säljare och teamets utveckling. Krav: Körkort och säljerfarenhet

Välkommen med din anmälan. Klicka på Boka för att anmäla dig.