Infomöte Örebro om IT-påbyggnadsutbildningar 22/11-2023

Arrangör Lexicon på uppdrag av Arbetsförmedlingen
Tid 2023-11-22 14:0015:00
Plats OBS! Webbaserat (möteslänken får du på kvittot på din anmälan), Online
Informationsmöte om IT-påbyggnadsutbildningar
 

Ja tack, jag vill gärna veta om era IT-påbyggnadsutbildningar passar mig! 

  • Är du inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande inom Örebro-, Värmlands-, Västmanlands- eller Södermanlands län?
  • Har du jobbat inom IT och har behov av en påbyggnadsutbildning? 
  • Eller har du ett brinnande IT-intresse, erfarenhet eller kunskaper och behöver en aktuell utbildning för att söka jobb?


Då ska du anmäla dig till detta informationsmöte där Lexicon på uppdrag av Arbetsförmedlingen berättar om hur vi kan hjälpa dig ut på IT-marknaden genom en arbetsmarknadsutbildning på påbyggnadsnivå med efterföljande lärandepraktik (APL).

Vi kommer att gå igenom aktuella utbildningsspårspår, innehåll, upplägg i våra utbildningar samt kommande utbildningsdatum.

Efter informationsmötet
Innan du påbörjar en arbetsmarknadsutbildning så måste du genomgå vår förberedande modul Test & Bedömning (10 dagar) Under den modulen får du vår bedömning på om du har tillräckliga förkunskaper och förutsättningar för att genomföra kommande arbetsmarknadsutbildningar. 
Under informationsmötet får du veta när nästa tillfälle är, och hur du gör för att anmäla intresse till denna modul.

Efter genomförd Test & Bedömning
Efter att den förberedande modulen är genomförd så meddelar vi arbetsförmedlingen vår bedömning angående din kunskapsnivå och lämplighet att genomföra kommande arbetsmarknadsutbildning.

Om du har frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta Lexicons Utbildningsledare på kontaktuppgifterna nedan.

Mail: infoaforebro@lexicon.se, tel. 0761-801 593.


Välkommen med din anmälan! 


Utbildningarna är upphandlade av Arbetsförmedlingen. De är kostnadsfria för deltagarna, och riktar sig till personer som är inskrivna på Arbetsförmedlingen som arbetssökande och som bedöms som lämpliga för arbete i branschen och för denna utbildning, antingen baserat på tidigare utbildning eller erfarenhet eller kunskap införskaffad på annat sätt.