Det går aldrig... Webinar med Eva BAM Karlsson

Arrangör BAMconsult
Tid 2023-08-31 11:3012:15
Webinar med Eva BAM Karlsson
 

Att säkerställa att personalen mår bra och har möjlighet att prestera på topp är ledarens viktigaste uppgift.

”Alla har rätt till en bra arbetsmiljö,” säger Eva Karlsson, författare till boken Kulturkuben – Så krossar du myten om att det sitter i väggarna. 

”Att ha en bra kultur är inte en slump, det är ett medvetet val som är avgörande inte bara för organisationens resultat utan också för varje individ som arbetar där.”

Med kunskap om gruppers utveckling, kommunikation och neuroledarskap kan alla, både chefer och medarbetare, vara med och ta ansvar för arbetsmiljön. Bli en medspelare i arbetet med att forma en bra kultur där var och en mår och fungerar bra.


I det här webinaret presenterar Eva BAM Karlsson modellen Kulturkuben och bjuder på konkreta tips och erfarenheter från sin långa karriär som ledarskapskonsult. Har du någon fråga som du vill att Eva ska ta upp under webinaret? Skicka ett mail till info@bam.se.

Kicka igång hösten och stärk kulturen på din arbetsplats. Boka din plats direkt!

Föreläsningen pågår i 45 minuter. I samband med föreläsningen kommer Du att få ett extra bra erbjudande på Eva Karlssons nya bok, Kulturkuben – Så krossar du myten om att det sitter i väggarna.