Vårda din inre trädgård

Arrangör ANERI Vägledning
Tid 2022-07-02 10:002022-07-03 16:00
Plats ANERI, Långholmsgatan 20, Stockholm, Stockholm
Intresseanmälan till helgkurs
 

Helgkurs / Cityretreat - Intresseanmälan

Att vårda sin inre trädgård är min metafor för att stärka det inre landskap som avgör hur vi mår, hur vi kan förhålla oss till livets alla utmaningar och hur vi kan återhämta oss efter påfrestningar (inom psykologin kallas det att bygga resiliens)
Varva ned inför sommaren. Odla det vackra och det goda!

Den här helgen är för dig som vill få stöd att släppa stress och istället odla och stärka hjälpsamma förhållningssätt, som till exempel inre vänlighet & medkänsla, lugn, nyfikenhet, acceptans och hälsosamma gränser.

Vi ger näring och vattnar det du vill ska växa och sår nya frön. Kanske rensar vi bort ett och annat "ogräs" också, men fokus ligger på att stärka det du vill ha mer av. Vi boostar lugn-och-ro systemet och du får lära dig och träna på olika metoder som hjälper kroppen att lugna knoppen, bland annat EFT tapping, Havening och medvetna lugnande rörelser. Tid för nedvarvning och reflektion. Helt enkelt en skön inledning på sommaren.

Här kan du anmäla ditt intresse för att vara med! Den är inte bindande men anmäl dig bara om din intention är att vara med.

Tid: 10.00 - 16.00 båda dagarna

Plats: Långholmsgatan 20 vid Hornstull

Kostnad: 2,750 kr inklusive lunch, frukt och fika. (För företag/faktura tillkommer 25%). Du får uppgifter kring betalning när det är dags för bindande anmälan.

Minst 6, max 10 deltagare.

Jag ordnar god och närande mat och om vädret tillåter (det gör det alltid) promenerar vi på vackra Långholmen. Du guidas varsamt i meditationer och övningar som hjälper dig att släppa taget om stress och prestationskrav så du kan slappna av och gå sommaren till mötes med ny tillit till din inre trädgård.

Ledare: Anette Eriksson, vägledare med fokus på självmedkänsla. Instruktör i mindfulness, mindful eating och EFT (Emotional Freedom Techniques).
Kontakta mig gärna om du har några frågor eller funderingar: anette@aneri.se
Varmt välkommen!
/Anette