Workshop - Slipp "matmonstret" - Bli av med sötsug, cravings och onödiga kilon!

Arrangör ANERI
Tid 2022-01-19 19:0020:30
Slipp "matmonstret" - Bli av med sötsug, cravings och onödiga kilon
 

En workshop om att lägga vikt vid det som är viktigt. Det som på riktigt är viktigt för att du ska känna mer glädje och lätthet i tillvaron.

Lider du av sötsug/cravings som är svåra eller omöjliga att stå emot? Har du ett ätbeteende som bekymrar dig? Känner du dig frustrerad över din kropp/vikt? 

Att trivas med sin kropp handlar inte om kilon, likväl som sug och cravings inte handlar om maten. Ändå är det så lätt där vi fokuserar, på maten och kilona, eftersom det är så konkret och det som vi upplever som det påtagliga problemet. Så vi målar in oss i ett hörn där vi brottas med ett problem som egentligen bara är ett symptom, vilket är som gjort för att misslyckas. För det vi brottas med håller vi kvar.

För att ha en kropp, en vikt och ett ätbeteende som vi trivs med behöver vi utforska vad som ligger bakom såväl vår längtan som våra hinder. När du vet det, har du en kompasskurs som hjälper dig att göra mer medvetna och långsiktigt hållbara val.

Kom och lär dig hur EFT tapping kan hjälpa dig bli av med både cravings och kilon, och varför det inte är ditt fel om du misslyckats tidigare. Även du kan och är värd att bli vän med din kropp och njuta av att äta i balans.

Workshopen sker Online via Zoom och är helt kostnadsfri.

Tid: Onsdag 19 januari, kl. 19.00 - 20.30

Föreläsare: Anette Eriksson, vägledare med fokus på självmedkänsla. EFT terapeut och instruktör i mindfulness, mindful eating och självmedkänsla.

För mer information, kontakta mig på anette@aneri.se eller 070-401 5111

Varmt välkommen!

Anette Eriksson

www.aneri.se

När du anmäler dig till workshopen godkänner du att jag skickar uppföljande mail och nyhetsbrev. Du kan när som helst avanmäla dig från det.