Självklar ledare Retreat & Go Deep

Tid 2022-11-24 09:002022-11-25 14:00
Plats Meldersteins herrgård, Luleå
Självklar ledare Retreat
 

Ledarutveckling med utrymme för fördjupning. 

SJÄLVKLAR LEDARE RETREAT & GO DEEP
Äntligen är det dags för Självklar ledares fördjupningsdagar. I fantastisk miljö och inbäddad i retreatens värme får du möjlighet att gå på djupet med livets och ledarskapet viktiga frågor. Retreatens tema kombineras med balanserande övningar hämtade ur skatter som yinyoga, medveten andning och shamanska traditioner. 


NÄR? 
Självklar ledare Retreat & Go deep 2022
24–25 november (torsdag-fredag)


ÄR DET HÄR FÖR DIG?
Det här är särskilt för dig som gått eller vill gå ledarutveckling med mig, antingen i grupp eller individuellt. 

Självklar ledare Retreat & Go deep riktar sig till kvinnliga ledare. 


Det här är för dig som vill mer. Som vet att du har något att bidra med och som känner att du har hållit tillbaka kraften inom dig länge nog nu. För dig som är redo att kliva fram och bidra med det just du är bäst på. Som är beredd att väcka den inre draken till liv och veckla ut dina vingar, ta klivet ut från klippan och lita på att det bär.

Läs gärna mer om tankarna bakom Självklar ledare här: https://bliklar.nu/sjalvklar-ledare

Om du känner dig lockad men är osäker om det här är något för dig, Välkommen att boka in dig på ett kostnadsfritt Klarhetssamtal där vi utforskar var du är och vad du behöver just nu – och hur jag kan hjälpa dig.


SJÄLVKLAR LEDARE RETREAT & GO DEEP – TEMA
Under ledarutvecklingsdagarna får du måla din vision och omsätta den till verklighet. Du får hjälp att få fatt på dina grundläggande värden och inneboende drivkrafter. Du får också lära dig att sätta mål som ger dig energi och hitta verktyg för att med lätthet manifestera de resultat du drömmer om. Du får hjälp att hitta ditt varför, rita din kompass och låta kroppen hjälpa knoppen. Vi fördjupar oss också i tid och energi. Du får lära dig hur du kan expandera din tid, boosta din energi och använda dina resurser så att du kan omsätta din vision till verklighet och njuta under tiden. 


VAR OCH HUR?
Vi börjar med förmiddagsfika dag 1 och avslutar efter lunch dag 2. 

Självklar ledare Retreat & Go deep hålls på magiska Meldersteins herrgård.


DIN INVESTERING
Din investering för ledarutvecklingsdagarna är endast 1 995 kr.

Tillkommer kostnad för mat och logi på konferensgården 1 650 kr inkl. övernattning i ett fint enkelrum, god vegetarisk mat, fika, luncher och trerättersmiddag på kvällen. Och bastu för den som vill. 

Priser exkl. moms. 

BONUS!
Du som anmäler dig får också en plats i Självklar ledare Bokcirkel, totalt fyra boksamtal med bokprat och fördjupande föreläsning (värde 995 kr). 


DET HÄR ÄR FÖR DIG
Jag vet att det kommer att bli helt magiskt! 

Visst kommer du?


Antal deltagare 6-8. Anmäl ditt intresse för att vara säker på att ha en plats. Har du frågor, mejla mig på anna@bliklar.nu


Välkommen in i cirkeln!
/Anna