Att leda frivilliga i föreningslivet

Arrangör Volontärbyrån
Tid 2021-10-19 09:002021-10-20 16:00
Plats Centralt, exakt plats meddelas i bekräftelsen., Stockholm
Reservplats
 

OBS; Vi har nu nått maxantalet deltagare. Du kan fortfarande sätta upp dig på reservplats och får då erbjudande om plats ifall vi får in sena återbud. 


En utbildning om hur du skapar förutsättningar för en hållbar verksamhet där volontärer trivs och utvecklas

Detta är utbildningen för dig som vill lägga grunden för eller utveckla arbetet med frivilliga i din förening. Här får du en genomgång av hur det ideella engagemanget ser ut i Sverige och varför människor väljer att engagera sig ideellt. Under utbildningen får du ta del av tips och metoder som kan vara till hjälp i arbetet med frivilliga. Vi ger dig också möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte med andra organisationer, där vi diskuterar såväl utmaningar som möjligheter med frivilliga. Denna utbildning passar dig som är ny i rollen att samordna och leda frivilliga eller dig som redan arbetat med dessa saker men vill få ny kunskap eller vidareutveckla din verksamhet.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

FÖR VEM?
Ideella organisationer med verksamhet i Stockholm stad. Ett fåtal platser för övriga deltagare. Max 3 deltagare per förening.
KOSTNAD?
Kostnadsfri för ideella organisationer i Stockholm stad, övriga deltagare betalar en deltagaravgift på 3 000 kr.
KONTAKTPERSONJohan Dahlén Strömgren, johan.dahlen@volontarbyran.org

Övrig information: 
Lunch och fika samt utbildningsmaterial och vår handbok ”Att leda frivilliga i föreningslivet” ingår.