Incheckningscirkel med Hjälp av Heart iQ-metoden

Arrangör MarÄngel
Tid 2021-10-14 18:3020:00
Plats Du får en Zoom-länk, Online
Incheckningscirkel
Platser kvar: 8
 

Hej Fina!
*Jag vill bjuda in just dig som tidigare varit med på något av mina events eller som har tidigare Heart iQ - erfarenhet att delta i en Incheckningscirkel med hjälp av Heart iQ - metoden.
*Syftet med denna cirkel är att skapa en möjlighet för oss som vill och känner en längtan att komma samman och dela med oss om vad som för tillfället är uppe för oss, var och en.
*Vi kommer utgå ifrån Hjärtcirkelns delningsmetod med Intoning, Incheckning, (eventuell extra delningstid) och Avslutning.
*Jag som leder cirkeln heter Angelica Beran och jag är Heart iQ Facilitator och Relationscoach, och jag kommer ta ett övergripande ansvar för att hålla cirkeln, sedan beroende på vilka som kommer delta framöver, kan detta ansvar delas mellan oss. 
*Jag kommer sätta ett maxantal på 10 personer (exklusive mig själv)per gång och detta kommer vara en återkommande möjlighet varannan vecka med start 14 oktober och 4 gånger med avslutande cirkel 25 november.
*Efter att du anmält dig, se länk nedan, kommer jag skicka ett mail med förslag på överenskommelser för cirkeln samt en Zoom-länk för cirkeln.
*Cirkeln kommer vara i 90 min och förhoppningen är att detta ska ge alla tid att dela.
*Cirkeln är endast öppen för personer med tidigare erfarenhet av Heart iQ - metoden. Erfarenhet kan vara att ni varit på något av Angelica Berans event, eller att ni varit på event arrangerade av Christian Pankhurst eller någon annan Heart iQ - coach.
*Jag ser fram emot att få dela tid i cirkeln med dig.
=> Deltagande är kostnadsfritt, men frivilliga donationer på Swish är välkommet!