Vardagsrummet 31/7 16.00

Arrangör Wu ArtSpace Sjönevad
Tid 2021-07-31 16:0023:00
Plats Sjönevad 210 311 65 Vessigebro, Falkenberg
Vardagsrummet 31/7 16.00
 

VARDAGSRUMMET är en mötesplats i naturen som bjuder in till kollektiv matlagning i samband med kulturinslag. Träffa nya och gamla personer och upplev något som du kanske inte gjort innan under ett och samma tak.

Vi möts kring mat och kultur. Normalt lagar vi mat tillsammans men i år blir det annorlunda på grund av Covid- 19. I år bjuder vi in till picknick där du tar med en egen picknickkorg sedan umgås och njuter vi av olika konst/ kulturinslag. Det kan vara alla former av konst/kultur exempelvis; musik, film, dansföreställning, konstutställning, dj, föreläsning, processvisning, samtal eller annat och varje gång är det något nytt. Läs nedan om vad som kommer att hända i år.

Årets VARDAGSRUM  och Covid - 19

I år äger ett VARDAGSRUM rum den 31/7 i samarbete med Wildbeast Collective som arrangerat Fågelbo residens hos oss . Med anledning av Covid- 19 så kan vi enbart välkomna 50 personer och därför behöver du anmäla dig på förhand. De första 50 st är välkommna. Avboka i tid om du inte kan komma så att du inte tar upp en plats i onödan. Vi ber dig att ta eget ansvar gentemot andra och dig själv genom att hålla avstånd och var noga med hygien. Du är välkommen om du är symtomfri. 


PRAKTISK INFORMATION

Ta med egen picknick och tillbehör. Sedan tar du med dig det hem igen och även det skräp som du tagit med dig till platsen. Vi har begränsade resurser att ta hand om sophantering.Kostnad: Eventet är gratis men Wu ArtSpace tar gärna emot donationer för verksamhetens uppbyggnad. Swisha då till: 123 344 59 13


VARDAGSRUMMET genomförs med stöd av Region Halland och Falkenbergs kommun i samarbete med Wildbeast Collective


Mer info www.wuartspace.com