Digital Informationsträff - Kock - Sommarvikariat i Lysekils Kommun

Arrangör Arbetsförmedlingen & Lysekils Kommun
Tid 2021-06-29 13:3014:30
Plats Digitalt, Online
Anmäl dig här!
 

Lysekils kommun söker Kockar för sommarvikariat som kan leda till fortsatt anställning! 

Du bjuds därför nu in till digital informationsträff!

------------------------------------------------------------------------------

Vad innebär arbetet som kock i Lysekils kommun? 

Lysekils kommun har en gemensam kostorganisation som ansvarar för all kostproduktion i kommunen. Totalt finns det 21 kök, både tillagningskök och mottagningskök som är belägna i centrala Lysekil, Brastad och Grundsund. Det produceras ca 4000 portioner varje dag i våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med kock och ekonomibiträde. I arbetet som kock ingår alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter såsom förberedning och tillagning av frukost, lunch och middag,städ, egenkontroll, beställningar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du även har arbetslivserfarenhet inom storhushåll samt kunskaper i special- och anpassad kost. Datavana krävs då du kommer att jobba i vårt kostdataprogram dagligen.

 Villkor

Tjänsten är ett sommarvikariat, 100 % med tjänstgöring varannan helg, 37 timmars vecka. Arbetstiderna är mellan 07-17 enligt rullande 6-veckors schema.


Varför skall du delta på en digital informationsträff?

Genom att delta i denna digitala informationsträff får du information och inblick i vad arbetet innebär och hur du söker de olika tjänsterna. Det finns också möjlighet att ställa frågor under mötet till ansvariga.

 

Intresserad?

Boka dig då en plats på vår digitala informationsträff där Lysekils Kommun berättar mer:

När? Tisdagen den 29 juni, kl. 13;30 - 14;30 

(du får möteslänken när du anmält dig)

           Vi ser fram emot ditt deltagande!