Arenagruppen spanar

Arrangör Arenagruppen
Tid 2021-05-04 12:0013:00
Plats Zoom. Länk kommer senare., Online
Arenagruppen spanar
 

Välkommen på premiären av Arenagruppen spanar!

Du får den här inbjudan för att du är förtroendevald eller medarbetare i en av våra abonnentorganisationer. Vi vill gärna bjuda dig på något extra.

Förutom en möjlighet att träffa kollegor från andra organisationer som är knutna till Arenagruppen vill vi presentera några spaningar på intressanta fenomen som vi ser skymta vid horisonten.

Välkommen att lyssna och delta i en digital lunchträff i rappt tempo. Spanare är Silvia KakemboHåkan Svärdman och Lisa Pelling.


När? Tisdagen den 4 maj kl. 12.00–13.00

Var? Digitalt. Länk skickas till alla anmälda.

Förra veckan släpptes Lisa Pellings och Johanna Lindells reportagebok Det svenska missnöjet. Boken har redan rönt mycket uppmärksamhet. Lisa Pelling, chef för Arenagruppens tankesmedja Arena Idé, medverkar och delar med sig av spaningar från de reaktioner hon har mött på boken och insikter från möten med de missnöjda.

Håkan Svärdman, samhällspolitisk chef på TCO-facket Forena, är sällsynt insatt i socialförsäkringar och den aktuella debatten om pensionssystemet. Allt fler, nu senast före detta statsministern Göran Persson, pekar ut framtidens pensioner som den stora valfrågan 2022. Under Arenagruppen spanar delar Håkan med sig av det bästa från Forenas stora pensionsrapport och om vad som behöver göras framåt.

Sedan i mars är Silvia Kakembo ny byråchef på Arenagruppens pr- och kommunikationsfirma Arena Opinion. Silvia leder just nu en studie som tittar närmare på kommunikationstrender i ideell sektor post corona. Studien presenteras senare i maj, men här får du en förhandstitt på några av resultaten.

Efter de korta presentationerna gör vi plats för diskussion i mindre grupper. Vi hoppas att du vill delta.


Om du tycker att lunchträffen verkar intressant, bjud gärna in dina kollegor. Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,
Håkan A Bengtsson, vd Arenagruppen
Ola Larsson, kanslichef Arenagruppen
Lisa Pelling, chef Arena Idé
Silvia Kakembo, byråchef Arena Opinion
Jesper Bengtsson, chef bokförlagen Atlas och Premiss
Jonas Nordling, chefredaktör Dagens Arena
Agnes Kullenmark, projektledare Arena Skolinformation

Vill din organisation bli abonnent? Det finns olika nivåer: guld, silver, brons och stödabonnemang. Läs mer om vad som ingår och vilka som är med.