Frukostklubb - Hur funkar Amazon

Arrangör Tillväxt Syd
Tid 2021-04-08 08:0009:00
Frukostklubb - Hur funkar Amazon
 

Går du i Amazontankar? Delta i vår frukostträff torsdagen den 8:e April!

Under frukostträffen så kommer jag att gå igenom vad du behöver veta för att börja sälja dina produkter på Amazon. Jag kommer också att visa dig hur du skapar Seller Central konto, hur systemet ser ut på insidan, lära dig att förstå algorithmen (A9) och mycket mer. Mot slutet så kommer vi att ha en Q&A session där du har möjlighet att få svar på dina frågor av mig. 


Så ladda upp med kaffe och din favorita anteckningsmetod. Det kommer att bli en Amazon packad morgon! Vi ses där.


Vem är jag?

Mitt namn är André Maass. Jag har använt Amazon som min primära försäljningskanal i över 5 år och sålt hundratusentals produkter på marknadsplatsen.


Min Amazon resa började en kall vinterdag i slutet av 2014 är jag köpte en onlinekurs om dropshipping. I Q2 2015 gick min första produkt live på Amazon USA. Sex månader senare lanserade jag produkt nummer två. Jag tappade hakan. Från att aldrig sålt en produkt online till att sälja över 80 stycken om dagen. Jag sa upp mig från mitt dåvarande jobb och började arbeta med mitt Amazon företag på heltid.


2018 hade jag slutfört 5 olika “Sälja på Amazon” kurser, jobbat med 2 framgångsrika mentorer och deltagit på olika Amazon workshops samt konferenser runt om i världen. Jag hade skapat 2 varumärken som enbart använde Amazon som försäljningskanal. 


Nu bestämde jag mig för att ta mitt företag till nästa nivå, men kände att jag saknade vissa kunskaper som skulle krävas för att nå mitt mål. Så jag ansökte till IHM och studerade kursen E-Commerce manager. Jag tog examen sommaren 2020 med ett nytt brinnande intresse. Nu vill jag hjälpa dig att bli nästa framgångshistoria på Amazon!