50% BOOSTA din stress-immunitet! Tre fantastiska workshops till kampanjpris!

Arrangör Pingh Management
Tid 2020-12-07 19:002020-12-21 21:00
Plats Zoom
Workshop
500 kr

BOOSTA din stress-immunitet!  
Tre fantastiska workshops till 50%!

Varje workshop är 2 timmar via zoom med max 8 deltagare.

Bokningsavgift 500kr. Totalpris 2100kr (Ordinarie 4200kr). Resterande 1600kr faktureras.

Workshop del 1 – Min situation
Vad är i mitt fokus? Vad ser jag? Vad gör jag?

Vad gör vi?
Vi reflekterar nyfiket och utforskande tillsammans i gruppen och du delar med dig av dina tankar om din nuvarande situation och vad som stressar dig. Reflektion sker även genom övningar vi gör tillsammans.

Vad får du?
Du blir mer klar över vad som stressar dig mest och kan då ge dig själv möjligheter att förändra din situation.

Tid: 7/12 kl 19.00-21.00

Workshop del 2 – Känslan av min egen stress
Hur märker jag att jag är stressad? Hur, var och när känns det?

Vad gör vi?
Du reflekterar nyfiket och utforskande tillsammans med gruppen över hur det som stressar dig känns i din egen kropp. Vi gör olika rörelse- och samtalsövningar som hjälper dig att känna igen hur, var och när din var-dags-stress känns. Du lär dig att förstå hur din var-dags-stress fungerar så att du med tiden har möjlighet att förebygga dina egna reaktioner.

Vad får du?
Du lär dig känna igen din var-dags-stress och ger dig själv möjligheten att fortsätta vara frisk och förebygga utmattning.

Tid: 14/12 kl 19.00-21.00

Workshop del 3 – Verktyg
Vad, när och hur kan jag göra när jag blir stressad?

Vad gör vi?
När du har lärt dig vad som stressar dig och hur det känns i din kropp har du möjlighet att förebygga det. De kan göra något åt det. Du får verktyg för stresshantering och reflekterar igen nyfiket och utforskande tillsammans med gruppen över hur och vad du kan göra när du känner känslan av att något stressar dig. Vi provar hur det fungerar så att du efter workshopen kan använda det själv.

Vad får du?
När du vet vad som stressar dig mest från Workshop del 1 och även hur det känns i din egen kropp från Workshop del 2 så kan du efter den här Workshop del 3 ge dig själv möjligheter att för all framtid förändra ditt sätt att reagera på stress. Du får verktyg och lär dig hur du kan hantera din kropps reaktioner och förebygga din egen inre stress. Du kan agera så att du skapar ett inre lugn i en stressande situation.

Tid: 21/12 kl 19.00-21.00