Business Innovation - Local to Global

Arrangör Swedish Scaleups
Tid 2020-11-04 09:002021-05-26 12:00
Plats Digitalt med möjlighet till fysiska träffar, Eskilstuna
Business Innovation - Local to Global
 

Business Innovation – Local to Global är ett program upplagt som en tidsresa där vi inleder med att genomlysa er affärsmodell med fokus på strategi, innovation och omvärldsbevakning. 

Vi kommer börja programmet med att titta på er tillväxtresan där vi analyserar vad som krävs för att just ditt bolag ska växa. En grundsten för att få en lyckad tillväxtresa är teamet. Du kommer i programmet att få verktyg för att bygga det perfekta teamet och hur ni tillsammans kan växa med bolaget. 

Programmet fokuserar även på digital marknadsföring och hur ni kan driva försäljning online.  Vid den avslutande träffen, kommer du ges insikter om hur det är att arbeta med investerare, samt träffa investerarrådet - affärsänglar från sörmland. Hela programmet kommer variera med workshops och inspiration.

Detta är för dig med ett aktiebolag med tillväxtpotential som varit verksamt i minst två år och har en vilja att utvecklas.


Ditt bolag måste bli godkänt av tillväxtverket, sedan är programmet kostnadsfritt. Vi tar hand om din ansökan!

Programmet har digitala/fysiska träffar med hela gruppen samt enskilda coachingtillfällen mellan träffarna med experter inom det aktuella området.

Digitala/Fysiska träffar:

2020
04 november
18 november
02 december
16 december

2021
06 januari
20 januari
03 februari
17 februari
03 mars
17 mars
31 mars
14 april
28 april